Zpěvák David Kraus, který je po bouřlivém rozchodu s tenistkou Bárou Strýcovou (33), si už na samotu stěžovat nemůže. Po jeho boku se totiž objevila nová partnerka, jak sám říká. Jmenuje se Evelína, a je to psí slečna kontinentálního buldoka. 

Tu si pořídil již ke čtrnáctiletému bostonskému teriérovi Hugovi, a tak má doma velmi veselo. „Kamarádka mně nejprve ukázala fotku, pak mně řekla, že je údajně nějaká divná, maminka mě pošťouchla, že takového psa již nikdy nezískám a bylo rozhodnuto,“ říká s úsměvem a s Evelínou v objetí David.

David s maminkou, herečkou Janou Krausovou (65), má dohromady čtyři psy, a když jsou spolu, tak má co dělat, aby je uhlídal. Každý se chová jinak, každý baští něco jiného, jeden potřebuje velkou procházku, druhý nikam nechce. „Zkusil jsem jít tři psy venčit najednou, ale to už je pro mě nadlidský výkon, to bych se i těch bobků usbíral a kam s nimi, když máte plné ruce vodítek,“ dodává David.

Oba psí kamarády vyvede 7. září na Psí den s Prahou 13 do centrálního parku Lužiny, který má za cíl návštěvníky nejen pobavit, ale především psům pomáhat. Během dne budou nabízeni opuštění pejskové k adopci, s čímž budou pomáhat slavné osobnosti, mezi kterými bude právě i David Kraus. 

VIDEO: David Kraus bojuje proti nemoci ALS: Nikdy jsem neviděl tolik lásky!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus bojuje proti nemoci ALS: Nikdy jsem neviděl tolik lásky! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií