Věra Martinová platí dlouhá léta za hvězdu na poli české hudby. Ovšem jak ale předvedla na setkání se Zuzanou Stirskou, u příležitosti 20. výročí jejího souboru Gospel Time, doma v kuchyni očividně už tak moc nezáří. Do pražské restaurace Ungelt totiž zpěvačka dorazila s pořezaným prstem. 

Incident z kuchyně ale brala blondýnka s úsměvem a hrdě své „zranění" ukazovala přítomným fotografům. V restauraci si pak Martinová pochutnávala na francouzských specialitách, když ale přišla na řadu rybí zmrzlina, ta zpěvačku příliš nenadchla. 

Martinová vypadá na svůj věk výborně, na své postavě totiž pravidelně maká. „Strašně ráda chodím třeba po hradech nebo po horách, hraju tenis a snažím se volný čas věnovat tomu, abych si dávala dohromady kondici. Jakmile si jednou sedneš nebo lehneš, už nevstaneš," řekla zpěvačka v rozhovoru s Janem Čenským (58) v Českém rozhlase. 

Naplno ji zaměstnává i práce, které má teď požehnaně. „Chystám koncerty, chystám nové CD, mám práce jak na kostele. Ale u nás je to tak, že je období, kdy je toho strašně moc, a pak třeba zase nebude nic," dodala Martinová. 

VIDEO: Věra Martinová opustila manžela a rozkvetla: Zářila na turnaji celebrit!

Video
Video se připravuje ...

Věra Martinová opustila manžela a rozkvetla: Zářila na turnaji celebrit! Dušan Spáčil, Petr Soukup

Fotogalerie
70 fotografií