"V neděli večer přinesla Anežka domů malého ježka. Byl roztomilý a zmrzlý. Zavolali jsme na záchrannou stanici pro zvířata, kde nám řekli, že si pro něj v pondělí přijedou. Dala jsem ježečka do krabice od bot. Dostal vařenou šunku, protože jsem neměla psí granule, vodu a hadr na pelíšek," začala své vyprávění zpěvačka Věra Martinová.

Jen co šli doma u zpěvačky všichni spát, ježek se probudil jako správné noční zvíře k životu. "V noci mě probudil rachot, jak se chtěl můj dočasný nájemník dostat z krabice na procházku. Dala jsem jej tedy i s krabicí do sprcháče," popsala Martinová, kterou by ani ve snu nenapadlo, co v koupelně najde ráno.

"Ráno jsem otevřela dveře koupelny a.... no prostě kdyby se spojil sloninec s hrošincem a nosorožincem dohromady, pořád by to byla asi rajská zahrada... Kdo jste to nezažil, neumíte si představit, jak může tohle maličké roztomilé zvířátko smrdět. A co ten sprcháč! No co, už je zas navoněno a uklizeno, ježek je v dobrých rukou dobrých lidí a mě hřeje dobrý pocit, že bude mít hezké Vánoce v teple," překvapila své fanoušky koncem příběhu zpěvačka, která si před svátky užila ve zvířecí společnosti poněkud smrdutou zábavu.

VIDEO: Věra Martinová opustila manžela a rozkvetla: Zářila na turnaji celebrit!

Video
Video se připravuje ...

Věra Martinová opustila manžela a rozkvetla: Zářila na turnaji celebrit! Dušan Spáčil, Petr Soukup

Fotogalerie
33 fotografií