Když byl totiž klip hotový a zveřejněný, po několika hodinách zmizel z internetu! Někdo ho vymazal! A Popovič tuší kdo. „Moje bývalá milenka, která znala heslo k mému mailu a tím i k youtube kanálu, mi dnes vymazala video s Majkem Spiritem „Stále mladí“. Měli jsme už devadesát tisíc zhlédnutí a byli jsme třetí v trendech. Mám neskutečné nervy, ale nezastaví nás nic. Nikdy jsem nikomu neublížil, alespoň o tom nevím,“ prozradil Popovič.

Popovič, vystupující pod jménem TOMI, si už užil kariéru i za „velkou louží“, kde spolupracoval třeba s Backstreet Boys. Vydával svou hudbu v Japonsku a dostal se do povědomí i českých posluchačů, a to písní “Nebo, peklo, ráj”, kterou nazpíval s Darou Rolins

Video
Video se připravuje ...

Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex! Youtube.cz

Produkoval a napsal i další megahity jako Příběh, Si Sám, Neviem Ťa nájsť a mnoho dalších. Tomi si dal uměleckou přestávku a prožil si i své  “Nebo, peklo, ráj”  v životě, nicméně teď je zpět a přichází s energií jako nikdy předtím. Jako první fanouškům naservíroval právě letní hitovkou „Stále mladí“, pro níž si ke spolupráci pozval rapera Majka Spirita. Ten tracku nepochybně přidal svěží vítr. TOMI si ale připravil v rámci svého comebacku roce 2019 mnohem více dalších skladeb, duetů a možná i nové album! Máme se na co těšit.

Fotogalerie
1 fotografie