Zpěvák má zkrátka smůlu a nyní ho trápí i bolesti. „Manžel spadl ze schodů,“ přiznala pro Aha! manželka Miluška Voborníková (69). Opět tak musí rušit vystoupení. Znovu se tak opakuje situace z roku 2011, kdy měl zpěvák úporné bolesti páteře a musel odmítnout všechny nabídky. „Petr nemohl jezdit autem, jedině vleže,“ přiblížila tehdy smutná Miluška.

Situace byla kritická a nešlo to dále odkládat, a tak se Petr musel v roce 2017 podrobit složité operaci. „Mezi pátým a šestým obratlem se mi rozpadal kříž. Při operaci mi dali šest šroubů. Bolí to ovšem stále,“ stěžoval si. Po náročném zákroku pajdal tři měsíce o berlích. „Nemohl jsem si ani sednout, vlastně jsem jen stál a ležel,“ osvětlil situaci Spálený.

Není tedy nijak překvapivé, že když přišla vysněná úleva, těšil se po dlouhé odmlce konečně zase na pódium. Fanoušci ho přijali s otevřenou náručí. Měl vystoupit 12. července na hradě Křivoklát. Bohužel, vše zhatil pád ze schodů.

Do konce října má Petr Spálený nasmlouvaných ještě devět koncertů. Jak to bude? „Věřím, že v září se zase postaví na jeviště,“ ujistila manželka Miluška.

LESK: Kvůli pádu ze schodů ruší Petr Spálený všechny koncerty!

Video
Video se připravuje ...

Lesk 17.7.2019 Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
20 fotografií