Rodina petra Spáleného byla z jeho stavu velmi špatná. „Úplně rezignoval na svůj život. Jen ležel, spal a bral léky. Byli jsme z toho hodně špatní. Opět se mu vrátily problémy s páteří, do toho se přidaly neurologické potíže, vypadalo to s ním opravdu špatně. Dva roky s ním nic nebylo,“ řekla Blesk.cz jeho dcera Pavlína Wolfová. „Ale před časem se cosi stalo a táta ožil. Vstal z postele a začal znovu koncertovat. Před čtrnácti jsem na jeho vystoupení byla a jsem na něj strašně pyšná. Byl to opět on, jak ho znám já i jeho fanoušci,“ dodala Pavlína, která si po dlouhé době udělala s kamarádkou víkend v Jasné v Nízkých Tatrách.

„K lyžování mě přivedl táta, který byl skvělý lyžař. A je paradoxní, že právě tady v Tatrách ukončil své lyžování. Byli jsme tady tehdy s mým prvním manželem Karolem a najednou koukáme, že táta sedí na sjezdovce a vedle zapíchlé hůlky. Přojeli jsme k němu a on říká: Tak jsem to tady dneska zapíchl, s mým lyžováním je konec,“ zavzpomínala Wolfová, která od pátku do neděle neslezla ze sjezdovky. „Kdyby to šlo, žila bych na horách. Miluji zimu a lyžování. Vůbec nejsem teplomil, spíš naopak,“ směje se Pavlína.

Interpret takových hitů, jako jsou Plakalo bejby, Dáma při těle nebo Až mě andělé má s Pavlínou Filipovskou dceru Pavlínu, ale po rozvodu si vzal zpěvačku Milušku Voborníkovou.

Fotogalerie
33 fotografií