Plavovlasá Miss Earth Karolína Mališová vyměnila ruch karlovarské kolonády za pohodičku na plážích v Sardinii a už pilně provokuje 120 tisíc svých followerů na instagramu rajcovními momentkami v bikinách. „Každý den objevujeme novou pláž a různé vyhlídky a pokaždé jsem naprosto uchvácená tím, jak je Sardinie nádherná,“ libuje si na svém profilu plném sexy foteček.

Se svým přítelem Jakubem chodí už dlouhých sedm let a svatbu s ním zatím, alespoň podle svých vlastních slov, neplánuje, jejich vztahu se vyhýbá takzvaná „missí nemoc“. Anebo ne? Krásce, která tráví slunečnou dovolenou na jihozápadě Itálie, podle sociálních sítí dělá společnost urostlý muž, samý sval, v oranžových plavkách!

Že by Mališová přece jenom podlehla typickému trendu všech modelek a vyměnila partnera za hokejistu nebo fotbalistu? Samá voda. Oním namakaným svalovcem je totiž Mališové otec! „Klobouček, tati,“ napsala sama modelka k momentce potetovaného sympaťáka na skalách. Je jasné, že po svém tatínkovi štíhlá blondýnka podědila dobré geny, po mamince krásnou tvář, a Jakub, který je podle všeho zatím v Praze, se nemusí o svou přítelkyni nikterak bát.

Ostatně svůj lék na dobře fungující partnerský vztah prozradila Mališová Blesku už před nějakým časem. Často se vídají, domácnost ale zatím nesdílejí. „Myslím si, že si vycházíme vstříc a že si důvěřujeme, a o tom to je. Poslední dobou trochu bojujeme s časem a vídáme se málo, měla jsem státnice, on do toho zkoušky a práci, a nešlo to moc skloubit, ale doufám, že ty prázdniny budou lepší,“ povzdechla si pro Blesk misska, která prý zásadně nikdy svého přítele nebere na společenské akce. Nudil by se a ona by údajně byla v jeho společnosti nervózní...

VIDEO: Missí nemoc nemá šanci! Kráska Mališová 7 let tají partnera i klíč ke štěstí

Video
Video se připravuje ...

Missí nemoc nemá šanci! Kráska Mališová 7 let tají partnera i klíč ke štěstí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií