Nejprve z Česka v pátek odletěl Jakub. „Každý let má rituál. Tato restaurace, pivo a havana. Brzy se uvidíme, pane Boučku,“ napsal v pátek na svém instagramu Prachař, který se na výletě připojil k moderátorovi Liboru Boučkovi. Ten je na jihu Evropy už přes týden na dovolené se svou snoubenkou Gábinou.

V pondělí ráno ovšem šokovala své fanoušky na instagramu Agáta, když nečekaně sdílela snímky z letadla. Na přímý dotaz Blesku odpověděla vyhýbavě. „Letím na týden na dovolenou,“ nechala se slyšet Agáta, ale místo prozradit nechtěla.

Z jejího posledního příspěvku lze ovšem vydedukovat, že se už nachází také v Itálii, a to podle dopravního značení, které se krátce objeví v záběru. Na něm je napsáno Positano, což je přímořské městečko v jižní Itálii. 

To, že se manželský pár nachází na stejném místě, navíc pravděpodobně není náhoda. Možná si tam v klidu svérázná dvojice o manželské krizi konečně pořádně otevřeně promluví.

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
138 fotografií