„S Karlem jsme přežili vlastní smrt!" šokoval v živém vysílání Blesku Michal David a vyprávěl dramatické zážitky s Mistrem. „Byli jsme na Maledivách a řítila se na nás dvoumetrová vlna tsunami. Hráli jsme tenis a najednou jsme koukali, že se zvedá voda," vylíčil zpěvák.

„Rychle jsme utíkali k bungalovu a pak to najednou přestalo. Nikdo nevěděl, co se děje, nešly mobily a začalo strašně pršet," uvedl David, který na toto téma promluvil i v knize Náš Karel, v níž přiznal i to, že jemu a Karlovi bylo nabídnuto, aby přednostně odletěli.

Oni tam ale zůstali, a dokonce pomáhali s úklidem. „Když jsme tak sledovali ten déšť, tak Karel prohlásil: 'Copak tsunami, teď nás to teprve zatopí!'" přiznal dnes již pobaveně hitmaker a autor řady muzikálů. 

Gott se sice v žádném z nich přímo neobjevil, ale zahrál si Alexandera Dumase v předtáčce do Tří mušketýrů. S Davidem, s nímž sdílí stejný den a měsíc narození, také nazpívali hit Stárnutí zrádné. 


Slavní přejí Karlu Gottovi. Šestihodinový živý přímý přenos ze studia Blesku, v němž se budou střídat Gottovi přátelé, můžete sledovat živě už od 9:35 zde na Blesk.cz.


Kniha Náš Karel je k dostání za 59 Kč a lze ji koupit na internetuDostanete ji do schránky druhý den po objednání. Doprava je zdarma!

5739835:full:true:true

Fotogalerie
92 fotografií