Gott má sice narozeniny až 14. 7., oslaví je ale už tento pátek. V Divadle Na Jezerce mu má popřát na tři stovky jeho kolegů a přátel z branže, kteří během zhruba dvouapůlhodinového vystoupení zazpívají či mu pogratulují. A přestože oslava měla být přísně tajná, poté, co informaci zveřejnil Blesk, Jan Hrušínský k ní vydal oficiální tiskovou zprávu.

„Vzhledem ke zvýšenému zájmu o bližší informace k soukromé narozeninové oslavě Karla Gotta v Divadle Na Jezerce (po dnešním článku v deníku Blesk) uvádím následující: Považuji za poctu, že si Karel Gott pro konání večera se svými přáteli zvolil Divadlo Na Jezerce a rád jsem mu je k tomuto účelu zapůjčil," uvedl Hrušínský.

„Odpověď na nejčastější dotazy médií, které od rána dostávám, je jednoduchá: Přístup novinářů a fotografů, stejně jako seznam pozvaných hostů je zcela v režii managementu pana Gotta," říká principál.

Prozradil také mimo jiné, kdo podle něj určitě nedorazí. „Prezident ČR, premiér ani žádní jim blízcí politici na Jezerce nebudou. Děkuji za pochopení, že bude respektováno soukromí této akce, k níž žádné další informace divadlo neposkytuje," dodal umělec, který dlouhodobě právě proti prezidentovi Miloši Zemanovi (74) a premiérovi Andreji Babišovi (64) veřejně vystupuje a rozhodně by nebyl nadšený, kdyby se v jeho divadle měli veselit.

Kniha Náš Karel vydaná k narozeninám Slavíka je k dostání za 59 Kč a lze ji objednatna internetu.

5739835:full:true:true

Fotogalerie
41 fotografií