Tentokrát si Bára dala záležet. I když nikdy nepatřila mezi ženy, které bez silné vrstvy líčidel nevycházejí z domu, dorazila pečlivě nalíčená a v perfektně padnoucích šatech. Na křest CD zpěvačky Nadi Válové (40), na kterém se podílela i jako producentka, si zprvu zachovávala tvář profesionálky a svou obvyklou živelnost utlumila. Jakmile si ale vedle trojnásobné mámy stoupla Hapkova dcera Petra se svou malou holčičkou, Basiková byla v koncích.

Okamžitě se k miminku sklonila a něžně ho hladila po tvářičce. A od malé Leušky si nechala líbit úplně všechno – holčička jí strkala prsty do pusy, tahala ji za nos a ručičkou jí rozmazávala make-up. Bára, která si nedávno prošla těžkým rozvodem s třetím manželem Petrem Polákem (40), nehnula ani brvou a naopak viditelně pookřála. To Ester Kočičková (51) se k nejmladší účastnici křtu moc nehnala a se strnulým výrazem to všechno pozorovala s pivem v ruce.

Manželský rozkol s o 15 let mladším mužem, na jehož bedrech by mělo spočívat několik exekucí na nemalé částky, zřejmě už Bára dokázala překonat. Před pár měsíci všechny vyděsila svým neupraveným vzhledem a šedivými vlasy. Ale na křtu vypadala opět skvěle.

VIDEO: Bára Basiková o synovi: Lepí se na něj holky, jeho to štve!

Video
Video se připravuje ...

Bára Basiková o synovi: Lepí se na něj holky, jeho to štve! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií