Osud nadělil někdejší Vicemiss roku 1996 Ivě Kubelkové a jejímu životnímu partnerovi, podnikateli v designu a architektuře Georgovi Jiráskovi (62), dvě dcery, Natálii a Karolínu (11). Obě se notně pomamily, především tedy Natálie, která své mamince jako kdyby z oka vypadla. A rovněž ji to táhne k modelingu.

Na sociálních sítích, kde se to hemží jejími sexy fotkami v plavkách, se teď tahle nezletilá dívenka pochlubila dokonce svou první módní přehlídkou! „Má první malá zkušenost,“ svěřila se (zatím) necelým třem tisícům followerů a zároveň poděkovala za příležitost světoznámé módní návrhářce Beatě Rajské (57), která si ji jako modelku vybrala.

Snímky z módní přehlídky se pak objevily i na profilu Kubelkové, s dojemnými hashtagy „nová generace“ a „moje děťátko“. Hvězda muzikálu Trhák má rozhodně důvod být na svou dcerku pyšná! Tohle byla totiž Natáliina „předpremiéra“, šlo jenom o jakýsi náhled k velké módní exhibici, která ji bude čekat na filmovém festivale v Karlových Varech.

Tam by krásná Natálie měla zazářit na mole vedle své maminky, která ji během přehlídky bedlivě sledovala z publika svým ostřížím zrakem. Přestože bylo vidět, že má Natálie takzvaný „catwalk“ prostě v krvi, Kubelková jí po celou dobu nenápadně naznačovala, aby šla pěkně vzpřímeně, zdvihla bradu a ukázala svůj dlouhý, štíhlý krk.

„Musím říct, že modeling jí dlouho nic neříkal, ale teď začíná mít roupy tímto směrem. Já jí samozřejmě nebudu bránit v ničem, co by jí dělalo radost, ale rozhodně ji nebudu tlačit. A budu opatrná, přece jen ta úskalí modelingu trochu znám…“ přiznala před několika lety Blesku Kubelková, modelka, kterou zdobí magisterský titul. Pod vedením zkušené matky se bude půvabné Natálii v tomto oboru - tak nebezpečném pro mladé slečny - jistě dařit!

VIDEO: Iva Kubelková promluvila o svatbě s přítelem: Je to moje oblíbené téma! 

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková promluvila o svatbě s přítelem: Je to moje oblíbené téma! Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií