Na Ruzyni ho spoluvězni vítali výkřiky: „Řepko, vítej v pekle, tady zdechneš!“ Na Bory »král blikanců« vplul v daleko větší tichosti. Podle Kajínka tam bude zažívat mnohem větší peklo!

„Oni mu budou pořád závidět, protože to je člověk, který je známější než oni. V tom vězení je tolik kreatur, tolik blbečků a idiotů a feťáků s vypatlanýma mozkama...“ popisuje muž, jenž si na Borech odpykával kus doživotního trestu za dvojnásobnou vraždu.

Povzbudivé zprávy pro Řepku nemá, ani co se případných návštěv týká. Už v Ruzyni si Tomáš snažil u bachařů diktovat podmínky a vykřikoval, že ho budou navštěvovat hordy fanoušků. Zkrotl prý, až když mu vedení dalo papír, na který si měl napsat pět lidí do návštěv. „Svinstvo vězeňské služby je v tom, že oni si nárokují právo rozhodovat o tom, kdo, kdy, jak a s kým. Jsou lidi, kteří nemají vůbec žádné návštěvy, protože bachaři jim je nepovolí. Že by Řepkovi dali tiskopis, kde si může napsat pět lidí? To je sice hezký, ale protizákonný!“ tvrdí Kajínek. Ten po kriminálech putoval 23 let, než ho vysvobodila milost od prezidenta Zemana.

Řepka, bývalý reprezentant, který byl odsouzený na 30 měsíců za milionovou zpronevěru, poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové (37) a porušení podmínky za řízení pod vlivem, by si mohl zažádat i o přeložení do jiné věznice. Podle Kajínka by to ale bylo jako z bláta do louže. „Vězení jako vězení... Na Borechjsou cely, kde je hodně lidí pohromadě, ale taky můžou snad být i po dvou...“ říká.

Jediným světlým bodem podle jeho slov byla hodně dobrá kantýna. „Dalo se tam koupit úplně všechno,“ vzpomíná známý recidivista, který na Borech seděl naposledy kolem roku 2005. „Jo a ještě za komunistů se přímo ve věznici pekl chleba. Dole v podzemí byla pekárna a pro vězně se tam pekl malý kulatý kilový chleba a ten se dostal krásný, čerstvý, teplý...“ vybavuje si Kajínek. 

VIDEO: Tomáš Řepka před nástupem do vězení: Omluva exmanželce!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka před nástupem do vězení: Omluva exmanželce! FTV Prima

 

Fotogalerie
76 fotografií