Změna je život a je na čase skončit s image Jasminy-dívky a stát se Jasminou-matkou, řekla si asi novomanželka vulgárního rappera Rytmuse alias Patrika Vrbovského (42) Jasmina Alagičová a zašla do kadeřnického salonu, z něhož vyšla jako jiná žena. Jenže jak někteří všímaví fanoušci podotkli, tou jinou ženou je Dara Rolins (46), bývalá partnerka jejího manžela! I Dara totiž také (a navíc už v březnu) razantně krátila své dlouhé lokny. A Jasminina nová vizáž skutečně připomíná Dařino jemně vlnité mikádo…

Jasmininy fanynky se do sebe v komentářích pod fotkou okamžitě pustily, některým se totiž zdála podoba Dary a Jasminy přímo do očí bijící, jiné ji tam neviděly ani náhodou, dalším se zdálo kruté zmiňovat dlouholetou přítelkyni jejího novomanžela u snímku, kde to nastávající mamince tak sluší.

Bez nekonečně dlouhých vlasů Jasmina, která nosí pod srdcem malého „bengora“, jak zní alespoň prozatímní označení očekávaného synka, podle mnohých svých příznivců (nebo spíše příznivkyň) také působí dospěleji… a bohužel také usedleji.

Balkánská kráska, která nedávno připustila plastické úpravy svého na první pohled bezchybného zevnějšku, tedy napíchané rty (ostatně stejně jako Dara, co přiznala úpravu víček), se k divoké debatě vůbec nevyjádřila a naopak jistě jen s potěšením sledovala, jak její příspěvek sbírá jeden lajk za druhým.

Během osmnácti hodin jich získal na 67 tisíc, což je pro frizéra, který se o Jasminin nový look postaral, naprosto neuvěřitelná reklama. Je to totiž mnohem vyšší číslo, než kolik má on sám na instagramu followerů!

VIDEO: Přesně před rokem lhala, jako když tiskne! S Rytmusem jsme jen kamarádi, říkala

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií