Nyní se jméno Dary skloňuje zejména ve spojitosti s jejím expartnerem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem (42) a jeho svatbou s mladší partnerkou Jasminou Alagičovou (29), s níž navíc čeká rodinu. Asi nemůže být snadné přihlížet jejich lásce, ovšem Slovenka má za sebou i daleko horší životní období, jak sama přiznává. 

Nikdy už například nezapomene na tragické události z 10. července 2010, kdy se v pražském Šáreckém údolí autem srazila s protijedoucí motorkou a její řidič, český důchodce Jindřich Rotrekl († 63), posléze na následky zranění zemřel. On se údajně vyhýbal prasklině na silnici a zpěvačka prý zase podávala dceři láhev s čajem, těsně než se střetli. Dara pak mnohkrát stanula před soudem a od veřejnosti si vyslechla dost poznámek o tom, že je vražedkyně. 

 „I když jsem byla odsouzená, v jádru vím, že jsem neudělala nic špatného - nekonzumovala jsem alkohol, nejela jsem rychle. Ale stalo se. A kdykoliv jedu stejným místem, vždy si uvědomím, že je tam mnoho otazníků. Tohle mi tehdy sebralo mnoho sil," přiznala teprve nyní po letech otevřeně Rolins pro český portál neovlivni.cz.

Drama se jí podepsalo i na milostném životě. „Včetně rozchodu s otcem mé dcery, Matějem Homolou, to byla facka z druhé strany." Blondýnka dodnes nemůže na zradu expartnera zapomenout. „Matěj v té době odešel. V celé záležitosti se skutečně vyznamenal. Totálně to tehdy po**al," zuří i dnes Dara, která se tehdy musela jet uklidnit do L.A., kde tři měsíce bydlela u kamarádky.

„V ten daný moment mi toto velmi pomohlo. Ale musela jsem se kvůli soudům vrátit, peklu nešlo uniknout. To byla vysoká škola úplně všeho," netají se Rolins a přiznává, že velkou oporou jí tehdy byla zejména kamarádka Eva Skallová (†36). „Přežila se mnou všechno od A do Z. Poznala mě jako nikdo." Bohužel o kamarádku a manažerku přišla v roce 2016, jelikož brunetka tehdy zemřela na rakovinu. 

Ještě že má Dara alespoň dceru Lauru. Sama ostatně přiznává, že jí mnohé obětovala a kvůli ní spolkla i řadu hořkých pilulek. Zejména v době rozchodu s jejím otcem Homolou. „Klíčové bylo, že jsem nikdy neztratila kontakt se svým zdravým mozkem, což znamenalo, že jsem před Laurou nikdy, a to můžu odpřisáhnout, nenechala vybublat hněv na jejího otce, který jsem přirozeně měla."

Několikrát si dokonce radši před holčičkou vymyslela smutný příběh, aby vysvětlila svůj žal po rozchodu. „Díky tomu je Laura dnes v pohodě a náš vzájemný vztah je dokonalý. Úplná harmonie. Ona miluje jeho, ona miluje mě, ona nás miluje dohromady,“ raduje se zpěvačka, která se musela dost přemáhat, za což ji dodatečně ocenil i sám Homola. „Kdykoliv Matěj pro Lauru přišel, dokázala jsem ho obejmout. Dnes, s odstupem času, ho samozřejmě objímám srdečněji, dáme si pusu,“ doplnila pro neovlivni.cz Rolins, která přiznává, že už se na expartnera někdy dokonce i těší. A někdy má dokonce i pocit, jako by cítila v břiše motýlky… To skoro zní, jako by snad do něj ještě byla částečně trochu zamilovaná.

 

Fotogalerie
76 fotografií