Před nedávnem všechny zaskočil rozchod Kristiny Kloubkové a tanečního mistra Václava  Kuneše. Moderátorka nikdy nepřiznala pravý důvod rozchodu. „Nikdo třetí za tím nebyl a víc není potřeba k tomu říkat,“ svěřila pro Blesk.cz bývalá tanečnice. 

I když to vypadalo, že každý půjdou svojí cestou životem, nedalo jim to a opět se k sobě vrátili. „Chyběli jsme si a chceme být spolu a plánujeme budoucnost,“ odpověděla tajemně Kristina, která by prý ráda se staronovým partnerem měla i miminko.

„Jasmínka by si přála sourozence, holčičku, a já říkám, nikdy neříkej nikdy, tak tomu nechávám otevřený průběh, i když samozřejmě vím, že nejsem nejmladší,“ přiznává Kloubková, která by to nerada zakřikla. „Každý děláme chyby, i ve vztazích, takže já to beru jako součást života. Teď momentálně zamilovaná jsem a jsem opravdu spokojená,“ raduje se zprávařka, která se snažila si chvíli nechat své štěstí pro sebe.

Svou obnovenou lásku dala najevo i na sociální síti, když partnerovi popřála k narozeninám. „Všechno nejlepší k narozeninám, lásko. Miluji Tě," vzkázala mu.

Kloubková se dala dohromady s Kunešem koncem předloňského roku, ale vztah přiznali až po pár týdnech. Znají se ale více než pětadvacet let z tanečního světa. Letos v březnu oznámili rozchod, ale vydrželi bez sebe jen pár měsíců.

VIDEO: Kloubková po obřím trapasu přiznala: Ano, tohle je můj nový přítel!

Video
Video se připravuje ...

Kloubková po obřím trapasu přiznala: Ano, tohle je můj nový přítel! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií