Teprve nedávno oslavili první výročí a začali plánovat společnou budoucnost. Tanečník už sice otevřeně říká, že by moderátorku rád pojal za manželku, zatím ale nedokázal vyřešit to nejpodstatnější. Sestěhování do jedné domácnosti.  „Spousta lidí se diví, že ještě po roce spolu nebydlíme, ale ono to úplně nejde. Je tam spousta technických, praktických věcí, které se musejí vyřešit. Jde nám to ale pomalu, musíme se tomu víc věnovat,“ prozradil Kuneš Luxury Prague Life.

„Hledat společné bydlení také není úplně jednoduché. Každý máme svůj byt, co s tím? Člověk to musí pořádně domyslet, nejde totiž jen o nás, i o Jasmínku, začala teď chodit do školy,“ vymlouval se i na šestiletou dceru Kloubkové. Není to přitom tak dlouho, co se moderátorka deníku Aha! svěřila, že by rádi ještě stihli společné miminko.

„Jasmínka by si přála sourozence a my bychom jí to rádi splnili. Necháváme tomu volný průběh. Přece už mi bude dvaačtyřicet, tak nevím, jestli to ještě vyjde,“ přiznala. Hned, jak se Kuneš vrátí z Japonska, kam odjel za jedenáctiletou dcerou Aine, měli by radši začít plánovat hnízdečko lásky.

Tanečníkovi se poslední dobou pracovně daří. Kromě porotcování ve StarDance a vyprodaných představení jeho souboru 420People si pěknou sumu dokáže přivydělat i v Japonsku, kde má práci většinou přes léto. „Mám tam k dispozici celý orchestr a krásné divadlo, místo, kde zkoušet, a fantastické tanečníky. Práce tam není moc, ale když už je, tak je velmi dobře placená,“ přiznal.

VIDEO: Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Druhé dítě? Už se o něm bavíme

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Druhé dítě? Už se o něm bavíme Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií