3. listopadu na televizních obrazovkách (a samozřejmě také v Holešovicích, kde se pořad natáčel) zářila během StarDance Tereza Kostková ve výrazných, jasně žlutých šatech se zlatými odlesky. Jakmile je ovšem svlékla, návrhářka Taťána Kovaříková už pro ně měla zájemce: po modelu s hlubokým dekoltem a holými rameny totiž zatoužila Leona Machálková. Aspoň tak neskončily jako jiné taneční šaty ve skladu televize. „Některé zůstávají České televizi, některé jsou v mém vlastnictví,“ prozradila Aha! před časem návrhářka.

19. prosince, tedy jen něco málo přes měsíc po jejich „premiéře“ před kamerami nejsledovanějšího pořadu České televize, se v těchto nádherných šatech objevila populární muzikálová hvězda v Karlíně během vzpomínkového koncertu na Karla Svobodu (†68). Přestože je Tereza Kostková výrazná bruneta a Leona Machálková křehká blondýnka, vkus mají obě stejný. Na rozdíl od Kostkové však Machálková nesáhla po výrazných doplňcích v podobě náušnic, náhrdelníku, a dramatického kouřového líčení očí, ale svůj outfit doplnila rudou rtěnkou a červenými nehty.

Sama Leona se mimochodem o titul StarDance ucházela již před třemi lety a tehdy tančila po boku Michala Necpála (31). Ten byl letos tanečním partnerem Veroniky Arichtevy (32). A i tehdy na sebe plavovlasá umělkyně oblékala nádherné róby. „Odkoupit je bohužel nelze, i kdybych chtěla,“ povzdechla si zpěvačka, která v kanárkově žlutých šatech vypadala naprosto božsky. Ostatně posuďte sami, že je velice těžké říct, které dámě sluší víc. Obě v nich totiž mají neskutečný šmrnc!

Fotogalerie
46 fotografií