Brauner, která po krachu vztahu vychovává dceru ve střídavé péči, se teď prý v ničem neomezuje. Ani ve výběru pohlaví, se kterým se chce milovat. Jedu polyamorii, takže single vlastně nejsem, ale mám těch partnerů a partnerek hodně a nevážeme se na sebe. Jde o to, že když máš vztah, tak trávíš s tím druhým všechen volný čas. Teď jsem nevázaná a svobodná,“ svěřila se magazínu Refresher.

Nekonformní je Léna i ve svém umění. „Při natáčení dvanáctihodinové show pro Mall TV jsem se řízla, a jelikož jsem byla opilá, tak jsem měla krásně řídkou krev. Tak jsem udělala rozsáhlej portrét po celý kuchyňský lince. Používala jsem i vlasy, vajíčka nebo zvířecí chlupy. Podle mě mám nějakou obsesivní poruchu, protože když vidím něco rozsypanýho, tak mám chuť to vizuálně přetvořit. Ať už jde o popel z cigár nebo vypálený sirky,“ říká.

Magazínu prozradila i to, proč si nechala udělat zlaté zuby, takzvané Grillz. Přišlo to s tím svobodným obdobím, kdy jsem si řekla, že je čas si splnit svá sebešílenější přání. Takže mám 9 zlatých zubů. Baví mě provokovat. Grillz jsou prostě šperk, který si nedáš na uši nebo na krk, ale na zuby, což mi přijde hrozně cool,“ usmívá se.

Nosit je ale prý není jednoduché. „Špičáky nosím normálně i přes den. A dolních sedm je v těch karátech celkem těžký a mluvíš s tím trošku jako dement. Je těžký s tím vyslovovat sykavky, ale dá se to naučit. Beru si je na koncerty, party nebo na focení. Je to, jako když máš super boty, které by sis nebral na každodenní nošení, ale vezmeš si je na výjimečnou situaci,“ dodala Brauner.

VIDEO: Česko se loučí s Vladimírem Brabcem (+83): Jak vzpomínal na majora Zemana? Kdo na něm vydělal?

Video
Video se připravuje ...

Česko se loučí s Vladimírem Brabcem (+83): Jak vzpomínal na majora Zemana? Kdo na něm vydělal? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
28 fotografií