Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Češi, do toho! Jak si užily hokej naše hvězdy?

/
  • Jak fandily české celebrity?
    11. května 2019 ● 18:00

    Hokejová mánie ovládla minimálně polovinu národa a není nejspíš divu, že oslovila i celou řadu našich celebrit. Jak fandila při prvním úspěšném zápase například herečka Jitka Schneiderová (46), herec Martin Dejdar (54) nebo modelka Diana Kobzanová (37)? Budete se nejspíš divit!

  • 1.

    Aleš Háma (46)

    Herec, zpěvák a moderátor Aleš Háma si zápas Česko – Švédsko užil doslova a do písmene z první řady. Vzal totiž syny Jáchyma a Mikuláše a vyrazili fandit rovnou do kotle. A aby mu nevyschlo v hrdle, jaksepatří úspěch národního týmu spláchnul nejoblíbenějším národním mokem, tedy pivem. „To bude řežba,“ těšil se na svém instagramu před zápasem.

    Aleš Háma
    Autor: Instagram

  • 2.

    Alice Bendová (45)

    Oblíbená herečka, která na televizních obrazovkách obvykle představuje potvory, si hokejové utkání užila velice romanticky, bok po boku s partnerem – a pravděpodobně s jedním potomkem. Krásná herečka má sice děti dvě, dceru Alici a synka Václava, dá se ale předpokládat, že fanouškem ledového sportu bude spíše chlapeček. Z fotky „tří nohou od tří lidí“ se dá těžko určit, čí končetina je čí.

    Alice Bendová
    Autor: Instagram

  • 3.

    Daniela Šinkorová (46)

    Půvabná herečka a hvězda posledního ročníku StarDance Daniela Šinkorová měla včera dvojí důvod slavit. Jednak si emotivně užila zápas Česko – Švédsko („Zařvala jsem tak nahlas, že mé kotě dostalo málem infarkt!“) a vzápětí mohla jakožto původem rodačka z Nitry fandit při utkání Slovensko – USA, které skončilo rovněž vítězně, a to triumfem 4:1.

    Daniela Šinkorová
    Autor: Instagram

  • 4.

    Diana Kobzanová (37)

    Bývalá Miss 2001 Diana Kobzanová, která o svou korunku přišla kvůli skandálu s hanbatými fotkami, udělala v Kanadě štěstí s hokejistou Michaelem Frolíkem (31). Během včerejšího večera tak fandila nejenom českému týmu, ale i svému manželovi a otci své dcerky Elly. Dokonce „Froldovi“ za pomoci kamarádky a jejich dětí vytvořila ze třpytek kouzelný plakát.

    Diana Kobzanová
    Autor: Instagram

  • 5.

    Jitka Čvančarová (41)

    Tmavovlasá herečka Jitka Čvančarová, která se v posledních týdnech zapsala do srdcí svých fanoušků účinkováním v seriálu Černé vdovy, si k fandění pořídila stylovou kšiltovku. Ta jí mimochodem velice slušela, v obyčejné mikině a s čepicí na hlavě omládla o dobrých deset let. „HOŠI JEDEEEEEEM!“ napsala krásná Čvančarová na sociální síť.

    Jitka Čvančarová
    Autor: Instagram

  • 6.

    Jitka Schneiderová (46)

    Herečka Jitka Schneiderová natočila pro české hokejisty velice vtipné video, ve kterém dávala rady našemu týmu, kterak nejlépe sázet do branky jeden gól za druhým. „Takže hoši, radit umí každej, ale stejně je to jenom na vás. My ostatní vás podporujeme,“ zdůraznila ale u svého veselého příspěvku na instagramu.

    Jitka Schneiderová
    Autor: Instagram

  • 7.

    Lucie Šafářová (32)

    Plavovlasá tenistka Lucie Šafářová strávila včerejší zápas po boku svého současného partnera Tomáše Plekance (36). Schoulená pod dekou se z něj snažila dostat, jaké dává komu šance a jak tipuje výsledek, Plekanec se ale do komentování příliš neměl. „Jak to vidíš, pane experte?“ zkoušela to na něj z gauče jeho partnerka, s níž si v Praze už pořídil společné bydlení, zatímco „Pleky“ se soustředil jenom na obrazovku.

    Lucie Šafářová
    Autor: Instagram

  • 8.

    Martin Dejdar (54)

    „Tak dneska to začíná! Češi, do toho!!! Držím palce až do finále! Všichni jsme nároďák!!!“ rozohnil se na sociální síti herec a dabér Martin Dejdar a rozhodně ve svém příspěvku nešetřil vykřičníky. „Ale neodpustím si poznámku, že nové dresy se mi nelíbí…“ rýpnul si. Kritika je ale v jeho případě na místě, dá se totiž říct, že tomu rozumí: jeho syn Matěj (19) je totiž vášnivým hokejistou.

    Martin Dejdar
    Autor: Instagram

  • 9.

    Matěj Ruppert (41)

    Zpěvák a hudebník Matěj Ruppert, známý například svým působením v kapele Monkey Business, měl z úspěchu českého národa radost. A komentoval ho průběžně. Než utkání začalo, na svém instagramu zmínil, že našemu týmu drží palce, jakmile se ale „nároďák“ dostal do vedení, radost už neskrýval. „Jo, tak tomu říkám začátek, kluci, díky moc! Fakt skvělý!“ jásal ve svých instastories.

    Matěj Ruppert
    Autor: Instagram

  • 10.

    Tomáš Kraus (42)

    Také známý primácký moderátor Tomáš Kraus využil k oslavě českého hokejového týmu aplikaci na sociálních sítích, díky které měl k fandění na hlavě přilbu a obličej pomalovaný národními barvami, nutno však podotknout, že vypadal poněkud strašidelně... „Jedeeeeeeem!!!!“ povzbuzoval Kraus hokejisty.

    Tomáš Kraus
    Autor: Instagram

  • 11.

    Tomáš Plekanec (36)

    Zatímco „Plekyho“ partnerka se na sociálních sítích pochlubila, že hokejové utkání sleduje společně se svým partnerem, Tomáš Plekanec si na svém instagramu považoval spíše toho, že si ho mohl užít ve společnosti svých dvou synků Matyáše a Adama, o které právě svádí rozvodovou bitvu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39). Místo hokeje ale sváděl se svými synky jinou bitvu: hráli totiž pexeso.

    Tomáš Plekanec
    Autor: Instagram

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

bonypraha: Frolík s Kobzanovou by raději měli chodit kanálama, protože tomu, co spáchali, se říká FEDERÁLNÍ ZLOČIN přímo na americké půdě! Kobzanové a Frolíkovi hrozí v USA vězení, protože v roce 2018, kdy žili v Kanadě, chtěli podvodným způsobem získat americké občanství pro svoji druhou dceru. Americké občanství nemá ani Kobzanová, ani Frolík, takže trvale žít v USA nemohou. Kobzanová v roce 2018 podvodným způsobem porodila v USA svoji druhou dceru a to tím, že při vstupu do USA zatajila svůj pravý důvod vstupu, tedy že chce porodit a podvodným způsobem získat americké občanství pro své dítě. Tímto jsou v USA známy hlavně Rusky a východoevropanky, které do USA přiletí jen odrodit, aby tak získaly americké občanství pro své děti. Trump ale tato podvodná jednání již zatrhl a Amíci se s takovými podvodnicemi již párat nebudou. Kobzanové a Frolíkovi tak hrozí americké vězení a ne věčný bezstarostný život na Floridě a ještě ke všemu bez amerického občanství. Tahle komická dvojice hokejisty a modelky musí být asi pěkně jednoduchá. "České celebrity" páchající FEDERÁLNÍ ZLOČINY v USA tím jen Američanům potvrzují negativní stereotypy o východoevropanech. Kobzanová s Frolíkem by se měli stydět!

(28. 09. 2020 02:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy