Pátého dubna se v Praze, respektive ve čtvrtém patře Domu módy na Václavském náměstí, otevřela první galerie s expozicí svlečených modelů a modelek. Tato (trefně nazvaná) Voayer Gallery svým pojetím navazuje na předešlé krátkodobé výstavy v Praze a Bratislavě, které pro svou otevřenost vzbudily značné kontroverze, a je přístupná pouze lidem starším 18 let.

Mezi známými osobnostmi, které neodolaly zvědavosti (nebo snad pokušení?), se objevil miliardář Karel Janeček (45) a jeho múza a samozvaná kněžka lásky Lilia Khousnoutdinová (31), herečka Bára Fišerová (40), známá poslední dobou například ze seriálu Modrý kód, a rapperka Sharlota (22). Ze Salzgitteru v Dolním Sasku ale dorazila také Monika Štiková (46) se svým zajíčkem, hokejistou nevýznamného německého klubu Petrem Biniasem (22).

Zatímco Janeček, který se nechvalně proslavil svou bigamií a celkově láskou k druhému pohlaví, zářil úsměvy a vrhal rozdychtěné pohledy na všechny modely a především modelky laděné do BDSM, co měl kolem sebe, a vůbec mu přitom nevadilo, že má s sebou svou současnou přítelkyni (a matku jeho pátého dítěte) Liliu. Oproti němu mladá a pořádně potetovaná rapperka Sharlota vypadala mezi naháči notně nesvá.

Na první pohled upejpavá a plachá Bára Fišerová, bývalá partnerka problémového zpěváka Michala Penka (50), se neostýchala nudisty kolem sebe dokonce osahávat. A „mamma Štiková“, která se do povědomí české veřejnosti dostala jakožto hádavá hlava rodiny v reality show Štiky, se zavěsila do svého o čtyřiadvacet let mladšího partnera, s nímž nyní plánuje miminko, a vystavené „Adamy a Evy“ bez fíkového listu si prohlížela radši pěkně zpovzdálí...

VIDEO: Projděte si s námi výstavu Voayer.

Video
Video se připravuje ...

Projděte si s námi výstavu Voayer. Každý den zde spatříte nové exponáty. Eva Fornálová

Fotogalerie
39 fotografií