Milan Peroutka, který v minulosti zazářil v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, má nervy ze železa! V rámci spolupráce s charitativní organizací Smiling Crocodile vyrazil do afrického Malawi! Organizace se zaměřuje na neslyšící děti v Asii a Africe, které žijí na hranici chudoby.

Společně s doktory dostal povolení účastnit se operace malé holčičky Dorothy, která se narodila hluchá a právě díky operaci dostala možnost znovu slyšet, ač s pomocí umělého implantátu. 

„Přemýšlel jsem, jestli vůbec takový materiál na můj účet patří. Jsem ale ohromně rád, že právě v Malawi jsem zažil svoje operační poprvé a hluboce se skláním před všemi doktory! Ta znalost, zodpovědnost a preciznost," napsal blonďátý zpěvák v příspěvku na svém instagramu.

To, co následovalo, bylo skutečně jen pro silné povahy, na což dopředu upozorňoval i sám Peroutka. Přímo z operace totiž přenášel grafická videa a fotografie. Snímky, na nichž se doktoři vrtají v uchu malé holčičky jsou tak drastické, že jsme je museli v galerii rozmlžit, abychom je mohli vůbec zveřejnit.

Naštěstí operace, zdá se, dopadla v pořádku. Peroutka navíc prostřednictvím instagramu zaslal Dorothy dojemný vzkaz. „Přeji Ti, ať se to pěkně hojí. Ať se do dvou let naučíš hezky slyšet a mluvit. A přeji to i všem ostatním dětem, které na operaci teprve čekají. Díky, že jsem mohl být u toho. A chtěl jsem to zprostředkovat i vám."

VIDEO: Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli

Video
Video se připravuje ...

Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií