Půvabná plavovláska Vlastina Svátková, která je známá například ze seriálu První republika nebo z dramatu Gangster Ka, je činorodá žena. Kromě herectví se věnuje i literatuře, píše do několika magazínů, má rozepsaný scénář, chodí na autogramiády své vlastní knihy Prostor pro duši, a dokonce si ji plánuje namluvit i jako audioknihu. Do toho stíhá ještě dělat šperky, být dobrou matkou svým dvěma synům, Adamovi a Kryštofovi, které má z předchozího (toxického) vztahu, a také se věnovat manželovi, s nímž má svého třetího syna, co nevidět dvouletého Matyáše.

„Zrovna jsme si říkali, že jsme se dlouho nepohádali. Že to vypadá na nějaký zázrak, nebo náhlou duševní zralost jednoho z nás, obou, to by byl až moc velký zázrak. No ale pokud se kvůli něčemu ještě chytneme, tak jsou to kamery. Kamery kolem našeho domu, kamera v pracovně,“ líčí pohledná herečka. Ona sama se považuje za důvěřivého člověka. Kromě toho údajně ani žádné materiální „poklady“ nemá, spíše si cení duchovních hodnot, a proto pohnutkám Jiřího Kounického moc nerozumí. „Můj muž má potřebu mít všechno pod kontrolou,“ vysvětluje.

Nesmí mu prý sahat na trička, jelikož je podle něj neskládá do těch správných komínků, a na jeho sbírku kultovních filmů se raději jenom z dálky dívá, nechce mu zpřeházet něco, co sbíral celý život… „Všechno má rigidně seřazený, když si vezmu z jeho stolu tužku, hned to zjistí, a když se v jeho pracovně vozím na židli ze strany na stranu, má to na kameře, i s mým vystrčeným prostředníčkem.“ Je to zkrátka muž, který má rád všechno správně zorganizované, a nejspíš proto mu sympatická herečka jeho pevně daný řád narušuje.

„Dneska, když šel do práce, jsem ty kamery vypla. A on mi hned volal, proč?! Protože nechápu, proč je zapnutá kamera, když jsme všichni doma! Jasně že jsme se neshodli… Prý že můžeme na kamerách vidět tu kunu a kočky, co nám chodí sr*t na zahradu! Skvělý. Lepší než Netflix…“ stěžovala si krásná blondýnka, která na první pohled sice vypadá jako porcelánová panenka, ale dokáže si podle všeho jaksepatří doma dupnout. „Do hodiny jsme se usmířili. Viditelně jsem duševně dozrála a taky objednala další kameru. Dostane ji, chlapeček, na záchod, abych konečně zjistila, co tam pokaždé tak strašně dlouho DOOPRAVDY dělá!“

VIDEO: Vlastina Kounická Svátková má po porodu úžasnou postavu a manžel si vzal mateřskou.

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Kounická Svátková má po porodu úžasnou postavu a manžel si vzal mateřskou. Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
30 fotografií