Presley byl jeho nekonečným vzorem. „Dan Elvise přímo miloval,“ řekla Blesku zpěvákova dcera Tereza Kardová (29). Nejslavnějším koncertem Elvise byl Aloha from Hawaii. Bylo to vůbec první vystoupení, které bylo přes družici z Havaje, kam Presley jezdil na dovolenou, vysíláno do celého světa. V jeho průběhu byl Elvis obdarováván havajskými věnci, které se posléze staly i symbolem Nekonečného.
Dan toužil poznat Havaj a než odletěl, Eva Pilarová mu půjčila video s Elvisovým koncertem Aloha from Hawaii. Dan si to pouštěl pořád dokola, bylo to k zbláznění!“ prozradila Blesku Danova životní láska a Terezina matka Zuzana Kardová (58). „A potom se mi přiznal, že když chtěla Eva kazetu vrátit, zalhal, že ji ztratil! Tak mu ten Elvis na Havaji přirostl k srdci...“
Stejně jako Presley, i Nekonečný se zajímal o numerologii. Oba si také v životě prošli obdobím, kdy je zajímal jen sex, drogy a rokenrol. Nebyl jim cizí alkohol, ale ani nejrůznější návykové látky, které vůbec nedělaly dobře jejich slabým srdcím. A tak není divu, že oba zpěváky s podobným způsobem života potkala i podobná smrt.
Elvise našla mrtvého v roce 1977 v jeho domě v Memphisu jeho přítelkyně. Ležel na zemi v koupelně. Dana našel v pronajatém domě bez známek života majitel domu. Ležícího v koupelně! Přivolaný koroner u obou vyloučil cizí zavinění a nařídil pitvu. A patologové nakonec zjistili, že život obou bohémů ukončil infarkt.
VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
24 fotografií