Krásná zpěvačka Markéta Konvičková přitom patří mezi celebrity, které jsou na každé společenské akci jako ze škatulky. Jenže se zdá, že se ne vždycky strefí do té správné… U svého nového propůjčeného auta totiž zapózovala v moderně roztrhaných džínách, ve volné mikině s prostřihy a kulichem na hlavě. Navíc s rovným mikádem a s minimem make-upu – a i když jí to na první pohled slušelo, vyslechla si za to nečekaně ostré hodnocení svého stylu!

„Markét, proč se poslední dobou oblékáte jako strašidlo?“ nechápala třeba jedna její fanynka. Je možné, že svou poněkud neomalenou poznámkou narážela i na Markétin neobvyklý outfit, ve kterém se objevila na předávání Cen Anděl – to na sobě mladá umělkyně měla nadýchané bílé šaty, ve kterých vypadala jako krásná sněhová pusinka. Jenže i za ty schytala nepříjemnou kritiku, přestože mnozí účastníci slavnostního večera došli na tuhle událost div ne v teplácích!

Půvabná blondýnka, která se proslavila svou účastí v hudební show Tvoje tvář má známý hlas, si ale z toho nic nedělá. „Asi proto, že mi to jako strašidlo logicky nepřijde, ale děkuji moc za názor,“ odpověděla Konvičková nevyžádané módní poradkyni se sympatickým nadhledem. Talentovaná zpěvačka totiž obvykle spolupracuje s předními stylisty a v soukromí, jak už mnohokrát dokázala na instagramu, dává přednost pohodlí a teniskám před podpatky...

VIDEO: Markéta Konvičková: Ulítávám na botách

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková: Ulítávám na botách. Adam Rut

Fotogalerie
41 fotografií