Herečka měla představení v La Fabrice, zatímco její dosavadní partner hodiny tance v Tančírně kamaráda ze StarDance Petra Čadka (40). Sejít se měl stále ještě oficiální pár v salonku divadla. Hned jak Anička dohrála, pořádala tam svou oslavu čtyřicetin.

Podle fotoreportérů Aha! podroušenému Kurtišovi trvalo minimálně dvě hodiny, než ušel 650 metrů, dceři Bolka Polívky (69) donesl dárek a popřál jí. „Když mu skončila lekce, tak si sednul na terasu a dal si několik piv. Pak se přemístil do pár metrů vzdálené restaurace, kde se potkal se dvěma ženami a dal si další pivo. Po hodině společně vyšli ven a loudali se k La Fabrice,“ popsal očitý svědek.

Podle informací Aha! se ke své partnerce choval chladně i na oslavě. „Kurtiš přišel na oslavu v doprovodu sexy blondýnky, evidentně mladší než on. Rovnou si to nakráčel k Polívkové, objal ji a políbil na tvář. Ona ho pohladila po zádech a chvíli si o samotě povídali. Michal se ale celou dobu tvářil dost otráveně a dost společensky unaveně,“ popsala Aha! jedna z účastnic party.

Mezitím jeho sexy doprovod skočil do kabátu pro modrou krabičku a společně jí popřáli k narozeninám. „On se potom přesunul na bar a Anička do soukromého salonku, kde pokračovala oslava. Na baru si objednal víno a dal si s kámošem panáka. Až potom se přesunul do salonku za nimi,“ dodala s tím, že herečka se snažila celou situaci zachránit. Byla milá, usmívala se, ale nebylo jí to nic moc platné.

Milostný trojúhelník

Kurtiš se o půl hodiny dřív sbalil, běhal po ulici a naháněl odvoz, nakonec ho do jejich společného bytu na Letnou odvezla kamarádka svým taxíkem. Samotného. Anička si kytky a dárky naložila do auta s pomocí svého bývalého přítele Jakuba Xaviera Bara, jenž ji spolu se svou přítelkyní herečkou Aničkou Fixovou (35) odvezl k sobě domů do pražské ulice Na Poříčí.

Do sobotního večera neměl nikdo důvod pochybovat, že spolu Michal Kurtiš a Anička Polívková pořád tvoří pár, ačkoli se na veřejnosti společně v posledních letech moc neukazovali. Jenže v sobotu večer přišla dcera Bolka Polívky na filmový svátek sama a na party si ji vyzvedl Matoušek, kterému padla do náručí. A on si ji odvezl do svého bytu.

Fotogalerie
64 fotografií