Nový film z horského prostředí se natáčí vysoko v Tatrách na Chopku, což je pro všechny hodně náročné. Natáčení začalo ještě před zahájením sezony, takže lanovky jezdily velmi málo. Herce tak vyvezly ráno a dolů se dostali až večer.

Je to náročnější, ale už si pomalu zvykáme. Mám přes dvacet natáčecích dnů, takže se domů dostanu těsně před Vánoci. Jak všechno zvládnu a kde budeme, ještě nevím,“ svěřila se Blesku Anička Polívková, která se tak na téměř měsíc odloučila od svého přítele, tanečníka Michala Kurtiše. „Zatím nemá v plánu přijet, přece jen je to daleko a já pořád točím,“ dodala herečka, která si v novém snímku zahraje s Martinem Dejdarem nebo Markem Němcem.

Ani Dejdarova manželka Daniela nebo jejich dcera Sára se v Tatrách neobjeví. „Určitě nedorazí. Já se stejně jako náš syn Matěj, který hraje hokej v zahraničí, vracím domů 19. prosince. Všechny vánoční přípravy zůstanou na ženě a dceři, ale aspoň na to bude mít klid a my přijdeme k hotovému,“ směje se herec, který příští rok nastupuje jako nová postava do seriálu TV Nova Specialisté.

VIDEO: Svatební focení Polívkové a Geislerové: Jsou dvě nevěsty, bude ale jen jedna svatba!

Video
Video se připravuje ...

Svatební focení Polívkové a Geislerové: Jsou dvě nevěsty, bude ale jen jedna svatba! Bioscop

Fotogalerie
25 fotografií