I přesto, že se mnoho let živila jako modelka a v roce 2011 dokonce vyhrála Miss České republiky, trpí Diana Kobzanová syndromem nedokonalosti, o kterém se ovšem nebojí mluvit.

Dneska je mi 37 let. Ráda bych sdílela i těch 500 nepovedených záběrů, abyste viděly, že každá máme dvě brady, kůži jak šarpej, mastný čelo, divnej nos, děti, co absolutně nespolupracujou při focení, a muže, který na každým záběru vypadá jako Ashton,“ rozepsala se na své sociální síti přítelkyně hokejisty Michaela Frolíka (31), se kterým bydlí v Kanadě. 

„Jen vy máte blbý vlasy, švihadla pod očima, přiblblý úsměv, přesnídávku na tričku a budíte dojem, že máte minimálně 1,5 promile. Takže mi trvalo najít tři koukatelný fotky asi dvacet minut,“ napsala na instagram dvojnásobná maminka s humorem sobě vlastním.

K narozeninám si blondýnka přeje všechno nejlepší, jen ne delší nohy, protože už prý takhle vypadá, jak když jí partner po nocích natahuje na skřipec. Fanoušky ke svým narozeninám podarovala novou fotkou v plavkách.

„Tu si schovám na ještě víc povislý časy. A jestli v plavkách budu mít míň lajků než Frolda s Lily v předchozím postu, tak se pose*u vzteky. To je totiž jedinej důvod, proč jsem na vás vytáhla Dajanu ve flitrech,“ dodala bývalá modelka. 

A přání se jí splnilo. Momentálně má její plavková fotografie přibližně o deset tisíc lajků více. 

VIDEO: Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá .

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá. Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
69 fotografií