„Tak mám za sebou dneska jednu punkci (nechcete vědět, kam tu jehlu píchali!), tři brufeny, dva paracetamoly a především od oběda antibiotika. Prostě fajn den,“ zhodnotila na sociální síti Něrgešová.

„První jarní. Chachá! Přišlo jaro do vsi, kde jsi zdraví... kde jsi?“ vtipkovala moderátorka, i když jí zrovna asi moc do smíchu nebylo. „Zajímavý je, že když mi píchli tu jehlu, tak se mi v hlavě rozeznělo od Hany Hegerové – ‚Když někdo z Vás‘. Nemusím asi dodávat, že jsem tu písničku pak poslouchala celý den. Že?“ vyprávěla.

Jiná žena na jejím místě by po tak náročném dni ráda ulehla večer do postele, jenže Laďka nemohla. Musela totiž ještě odmoderovat Top Star, který se vysílá od 19:55 do 20:15. I když se v něm půvabná dvojnásobná matka střídá s jinými moderátory, zřejmě ji nikdo vystřídat nemohl, a tak se musela pochlapit.

„Tak dneska Top star! Protože není čas marodit. To dám!“ dodala na instagramu Laďka zhruba hodinu před samotným vysíláním. Skutečně nastoupila, a kdyby sama svou indispozici takhle nepráskla, diváci by na ní jistě vůbec nic nepoznali.

VIDEO: Laďka Něrgešová u rozvodového soudu rozdávala úsměvy. Za 15 minut bylo po všem 

Video
Video se připravuje ...

Laďka Něrgešová u rozvodového soudu rozdávala úsměvy. Za 15 minut bylo po všem redakce Blesk

 

 

Fotogalerie
43 fotografií