Podle jejího vyjádření na sociální síti to vypadá, že to byl manžel, novinář Jaroslav Plesl (45), kdo odešel od ní a dvou jejich dětí – dvaadvacetiměsíční dcery Medy a devítiletého syna Adámka.

„Jsou věci, o kterých se nemluví. Můžete je sdílet s blízkými. A ti nejbližší vás možná uvidí i na kolenou a brečet. Jsou prostě chvíle nebo zážitky, které vás na ta kolena srazí,“ naznačila moderátorka primáckého Top Staru, jak ji rozchod zaskočil.

„Je v pořádku být smutná a bolavá. Ale ne dlouho! Pak musíte vstát a jít dál se zdviženou hlavou. Každá rána je jen taková zkouška, která vás posouvá dál,“ snaží se to Laďka brát po prvotním šoku statečně.

To, jaké stresy prožívá, se ale podepisuje na jejím vzhledu. Po návratu do Top Staru letos v únoru si nešlo nevšimnout, jak je vychrtlá. „Říkám kamarádkám jedinou věc: Ano, zhubla jsem, ale za tuhle cenu byste to nechtěly…“ přiznala Něrgešová v březnovém Blesku pro ženy.

S Pleslem nežije pod jednou střechou minimálně od loňského léta. „Sebelítost a obviňování druhých je k ničemu. To vy si z toho máte něco vzít. Všechno je tak, jak má být. I když to tak zpočátku třeba nevypadá…“ snaží se mu odpustit. Plesl se až do uzávěrky dnešního vydání Blesku nevyjádřil.

VIDEO: Něrgešová po krachu manželství: Bolest, která mě srazila na kolena!

Video
Video se připravuje ...

Něrgešová po krachu manželství: Bolest, která mě srazila na kolena! Blesk TV

Fotogalerie
32 fotografií