Zahráli si drsňáky. Pomeje spolu se Skamene představovali převaděče, respektive převážeče, kteří v kamionu vozili uprchlíky. Na televizních obrazovkách se objeví právě dnes večer. „Byli jsme s Jirkou kamarádi. Byl tehdy v roce 2012 ještě zdravý, ale už měl ty své stresy a děsy z peněz a budoucnosti. Naštěstí vždycky na place ožil, hodil se do kupy,“ vzpomíná Roman.

Jakmile byl Pomeje zapřažený, byl podle herce v pohodě. „Měli jsme, myslím, asi čtyři nebo pět natáčecích dní. Bylo to fajn, Jirka se snažil z těch blbých depresí dostat, pokoušel se dělat srandu,“ přiznává Skamene. Je škoda, že talentovaný herec, kterého nedávno skolila rakovina, nedostal víc příležitostí. Práce byl lék na jeho psychiku. Pomeje si zahrál ještě v roce 2015 ve filmu Vánoční kameňák.

Odešel z rádia

V roce 2012 opustil Jiří Pomeje svévolně noční vysílání F1, aniž s rádiem ukončil smlouvu. Naštvalo ho, že ho stanice vyškrtla z nominací na Moderátora roku, když přitom předchozí, první ročník vyhrál.

Skládal pro Bartošovou

Zajímavostí je, že hudbu ke čtrnáctidílnému kriminálnímu seriálu Policajti z centra složil Pavel Vaculík (70), autor slavného duetu Ivety Bartošové (†48) a Petra Sepéšiho (†25) Knoflíky lásky a dalších hitů Pomejeho druhé manželky.

Fotogalerie
132 fotografií