Saxofonista má manželku, se kterou se rozvádět nechce, a čtyři a půl roku obšťastňuje milenku Lucii Gelemovou (36), kterou také neopustí. „Myslí si, že když se náhodou objeví doma a vyspí se se mnou, je mezi námi všechno v naprostém pořádku. To ale tak není, sex nic neřeší a já takhle už dál žít nechci. Nemůžu,“ vzpírá se Patrasová s tím, že se k ní její muž chová velmi necitlivě. „Je zlý, jinak se tohle jeho chování vysvětlit nedá. Neustále mne ponižuje a zostuzuje,“ stýská si pro Aha! Dáda.



Přes veškerou náklonnost k Italu Vitovi se prý Dáda nikdy necítila tak strašně opuštěná jako teď. „Vždyť já jsem pořád sama. Vito je daleko. Proto mám vždycky velkou radost, když mohu synovi hlídat děti. V ten moment jsem někde jinde, aspoň na chvilku šťastná,“ netají Patrasová, která se díky synu Felixovi (35) stala babičkou sedmiletého Felixe nejml. a dvouletého Rafaela, kterému říká Fík.

„Jsou oba dva senzační a jsem s nimi moc ráda. Byla jsem zvyklá na dům s rodinou. Teď je manžel fuč a obě děti taky,“ povzdechla si herečka, která se vzpamatovává z průšvihu, když loni na druhý svátek vánoční řídila pod vlivem alkoholu.

„Felix s Gelemovou a ještě tohleto, mám z ostudy ušitý kabát,“ komentuje Dáda s tím, že vidí jedinou možnost, jak z toho ven. „Začít pracovat. Bez toho se člověk už úplně zblázní,“ říká Patrasová, které je prý už konečně naprosto jasné, že se musí nejdřív zase postavit na nohy. A potom se pokusit vyřešit deprimující manželskou krizi, která ji úplně semlela. „Dostala mě někam, kde by mě ani ve snu nenapadlo, že se mohu ocitnout,“ dodává.

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení! David Turek

Fotogalerie
63 fotografií