Patrasová to nemá v osobním životě příliš jednoduché, její manžel Felix Slováček (75) tvoří už několik let pár s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou, ale rozvádět se mu nechce. Jejich vztah se tak rozhodně nedá nazvat ideálním. „Není k udivení, že mi dva spolu vycházíme hůř po té pětileté bigamii,“ vysvětlila královna dětských srdcí, která našla útěchu v náruči Itala Vita.

Zatím to vypadá, že dopravní nehoda Dáděpomohla", přestala prý totiž pít alkohol. „Od toho prosince jsem to úplně vypustila. A tam to byla blbá shoda okolností. Byly to Vánoce a rozhodil mě opět Felix, protože s námi strávil krásný Štědrý den a potom najednou vidím na instagramu fotku z Budějovic, jak tam stojí s prskavkou u stromečku,“ svěřila webu Super.cz.

Vzhledem k tomu, jak snímek Dádu rozhodil, přiznala, že si dala pár skleniček navíc, i když věděla, že druhý den pojede na představení autem. „Ale bylo to v noci a myslela jsem, že už je to pryč za to dopoledne. A ono nebylo no. Špatně odbourávám a taky jsem nic nejedla, a i to vadí,“ dodala Dáda, která kvůli nehodě přišla o řidičák a dostala tučnou pokutu.

 

Fotogalerie
41 fotografií

 VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz