Bratr byl za sestrou už na Vánoce, maminka pak v zahraničí byla ještě v době, kdy měl v Praze premiéru film Léto s gentlemanem. Podle Jiřího Vondráčka (68) je už ale zpátky v Česku, takže tam Lucka i s chlapci Matyášem a Adamem zůstala sama. Pryč nemůže, jelikož čeká na verdikt odvolacího soudu.

Manželka už je zpátky doma, kdy přiletí dcera s vnuky, netušíme, ale věříme že brzy. Jsem vázán mlčenlivostí, takže víc říkat nemohu," řekl Blesk.cz zpěvaččin otec, který dorazil na Anděly sám. „Manželka se na přenos chtěla dívat doma v televizi, tak jsem šel sám s přáteli," vysvětlil nepřítomnost své ženy Vondráček.

Zatímco chlapci si užívají zimu v Montrealu a chodí do školy, jejich maminka se na sociální síti pochlubila, jak jim vyváří večeři. Všechny čtyři plotýnky na sporáku byly obsazené hrnci a pánví. „Ještě před deseti lety bych nevěřila, že je to v mém případě možné...,“ netají se zpěvačka. A má pravdu - před tím, než se Vondráčková vdala za hokejistu a porodila mu kluky, jí k obživě stačila teplá voda s citronem a jablko.

Tomáš Plekanec je ovšem už v Česku, kde nelení a se svou přítelkyní Lucií Šafářovou  (32) zařizují byt v pražských Dejvicích, který si nedávno pořídili.

VIDEO: Vondráček o chybějící dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí

Video
Video se připravuje ...

Vondráček o chybějící dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
136 fotografií