O smůle, která se mu přihodila, informoval Kyklop, alias Pavel Vohnout, na svém facebooku. „Tak a jsem v haj*lu! Flákl jsem sebou, odvezla mě sanitka a zítra operace zlomeného krčku levé nohy," informoval v sobotu své přátele a fanoušky na sociální síti.

Vypadá to, že neštěstí nechodí jenom po horách, ale obchází očividně i naše celebrity. Po pádu ze žebříku skončil na konci prosince v nemocnici moderátor Honza Musil (51) a zpěvačka Marta Jandová (44) si zase nedávno zlomila nohu na lyžích. Narozdíl od Musila ale naštěstí není situace u Kyklopa natolik vážná.

„Žiju a už jsem sešroubovaný jak lego panáček, takže v pohodě. Není to pr*el se znovu učit chodit, a ta bolest, fuj," svěřil se Kyklop chvíli po prodělané operaci. Po několika hodinách už se ale začala situace trošku zlepšovat a ustoupila i bolest.

„Už to tolik nebolí, ale ta pohyblivost je na pytel. Čekal jsem menší problém, rehabilitace asi bude náročná. Plazím se pomalu jako šnek, ale snad už bude líp," napsal zpěvák k příspěvku, ve kterém se s pomocí berlí pohybuje po nemocničním pokoji. 

Když se jeho zdravotní stav ještě o něco zlepšil, mohl se Kyklop konečně zamyslet nad rozsahem svého zranění a učinit nepopulární rozhodnutí. „Tak už mi to konečně začíná myslet, tak bych se chtěl omluvit jak pořadatelům, tak fanouškům, za nekonající se koncerty a vystoupení v březnu. Věřím, že najdeme po mém uzdravení náhradní termíny."

„Myslím, že v dubnu to už budu dávat bez omezení, a když, tak stejně nasmlouvané koncerty a vystoupení odzpívám a odehraji na barové stoličce. Je mi líto, ale osud nepřeperete. Dík všem za podporu, přátelé," napsal svým fanouškům zklamaný zpěvák z nemocnice. 

VIDEO: Kyklop z Maxíků drsně hubne! Přišel už o třetinu váhy!
Video
Video se připravuje ...

Kyklop z Maxíků drsně hubne! Přišel už o třetinu váhy! Petr Soukup, Kristýna Léblová, archiv Blesku

Fotogalerie
37 fotografií