„Ed se oženil už pár dní před Vánocemi. Bylo to velmi tiché – jenom jeho nejstarší kámoši ze školy, nejbližší rodina a kněz. Dohromady tam bylo jen 40 lidí – takže ne, žádná Taylor Swift, zástupci nahrávacích společností, královská rodina ani popové hvězdy. Nechtěl humbuk, ale něco jen pro ně dva – malou zimní svatbu,“ popisoval zdroj The Sun utajený obřad, který měl proběhnout v Suffolku.

Sheeranovou vyvolenou není nikdo jiný, než Cherry Seaborn (26), s níž se zasnoubil přesně rok před svatbou – během vánočních svátků položil onu otázku a teprve po Novém roce vše oznámil i veřejnosti poté, co se začalo spekulovat, že jsou už manželé. To kvůli prstenům, které je náhle začaly zdobit. Randit začali ale už v roce 2015 a potkali se ještě dřív, jelikož chodili na stejnou školu ve Framlinghamu.

Zpěvák, jehož písničky Perfect či Shape of You jsou velmi známé i u nás, ovšem u jedné svatby asi nezůstane. Ukázalo se totiž, že zatímco pravou veselku si vychutnal v soukromí, chystá ještě jednu velkou oslavu, kam pozve i všechny své kolegy a slavné přátele, aby jim to nebylo líto. Mejdan by se měl konat letos v létě a někteří jeho parťáci z kapely již prý dostali o pozvánky.

VIDEO: To Harry a Meghan svou královskou svatbu utajit nemohli! Zato se zbavili svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
37 fotografií