„Člověk míní, život mění. Z banálního pádu a rozseklého kolena se nakonec vyloupla operace přetrženého vazu," prozradila Tamara na Instagramu a přiložila fotku z lůžka Nemocnice na Bulovce.

„Děkuju těm nejúžasnějším zdravotním sestřičkám nemocnice na Bulovce, a především MuDr. Markovi Majerničkovi za jeho zlaté ruce. Jsem opravdu moc vděčná za vaši péči," napsala vděčně s tím, že operaci má za sebou. Navíc po ní trpí v bolestech, jelikož tlumící prášky nesmí užívat, jelikož stále kojí nejmladší dceru Jenovéfu (v září jí bude rok). Po proupuštění do domácího léčení navíc asi měsíc nesmí chodit.

Ze všech trápení přitom Klusová viní sama sebe. „Rekapituluju, co všechno dělám špatně. Teď jsem 'za odměnu' ve stavu, kdy sama nezvládnu vůbec nic. Přitom vím, že moje tělo se o odpočinek hlásilo už dávno. Slyšela jsem ho, ale sama před sebou jsem ohlušovala jeho píseň," přemítala a apelovala na své příznivce, aby na sebe byli opatrní a víc poslouchali svá těla.

Nepěkné zranění si zpěvačka a trojnásobná matka přivodila už na dovolené v Chorvatsku, odkud se před nedávnem vrátila a kam vyrazila i s dětmi a partou asi 25 lidí, ovšem bez manžela Tomáše. Hned druhý den zájezdu přišla nehoda při vycházení z moře. „Při návratu po chaluhovém schodišti se mi smýkla noha, a já si tak prorazila koleno pod čéškou," prozradila na sociílní síti blondýnka s tím, že ostatním ještě stihla říct, že se zranila, pak ale omdlela. Musela být převezena do místní nemocnice, kde jí ránu zažili sedmi stehy.

Dokonce ani nechtěla, aby za ní do ciziny přijel Klus. „Mám super ženu, která zvládne úplně všechno. Okamžitě jsem chtěl za ní odjet a všechno zrušit, ale Tamara mi to zakázala, že vše zvládne a já si nemám dělat starosti," prozradil pro Blesk.cz hudebník, který měl o svou choť strach.

VIDEO: Co vzkázal Tomáš Klus všem ženám na světě?

Video
Video se připravuje ...

Vzkaz Tomáše Kluse ženám: Všechny jste bohyně! Marie Šilhová/BPŽ

 

Fotogalerie
52 fotografií