Už od dětství Lucie Žáčková trpěla úzkostnými stavy, kdy zazlívala rodičům, že na ni kvůli mladším sourozencům nemají dostatek času. Cítila se odstrčená a to ji významně ovlivnilo i do dalších let.

"V dětství je sakra důležité, aby rodiče projevovali lásku. Ona často nepřicházela. Třeba jsem skočila do bazénu, aniž jsem uměla plavat. Ale nikdo to neocenil, ba si toho ani nevšiml, a já se málem utopila. Od dětství jsem trpěla pocity, že tady nemám co dělat, že sem nepatřím. To se pak ozývalo i ve vztazích," přiznala předloni v časopisu Téma. 

I v dospělosti si pak procházela obdobnými situacemi a neuměla se s nimi vypořádat. "Úplně nejhůř v životě mi ale bylo, když jsem svého času chtěla skočit pod vlak. A právě člověk, kterého jsem si tím přála vyprovokovat a potrestat za to, jak mi ublížil, mě strhnul z kolejí. Ale i pak jsem dělala ještě spoustu zoufalých věcí, tedy kromě braní drog," svěřila se nešťastná Žáčková v minulosti pro Novinky.cz.

Deprese léčila alkoholem. "Nejistotu a prázdno jsem se snažila nejdřív naplnit hektolitry becherovky, metaxy, klidně patnáct panáků za večer. Měla jsem chuť postavit se na stůl a vylít si do krku nejlépe celou tequilu," vzpomínala herečka, která se kvůli problémům dostala také do finanční tísně.

Nakonec se obrátila na víru v Boha a to ji zachránilo. Začala znovu, vrátila se do práce k divadlu, našla si nové přátele, naučila se mít ráda samu sebe a uvědomila si, že páchat zlo je špatné. Nyní opět zažívá úspěchy jak na divadelních prknech, tak před televizními kamerami.

 

Fotogalerie
19 fotografií