Rusovlasá Anna Kameníková je modelkou, herečkou, spisovatelkou i kuchařkou v jednom sexy balení. A i když vypadá na první pohled jako porcelánová panenka, svými osobitými prohlášeními se vymyká jakékoliv škatulce. Talentovaná mladá dáma, která na sebe upozornila už jako šestnáctileté děvčátko rolí sexuálně zneužívané dívky ve filmu Jana Hřebejka (51) Nevinnost, za kterou byla ostatně nominována na Českého lva i Cenu české filmové kritiky, v rozhovoru pro Mall.tv oznámila, že nechce děti. 

„Třeba se to jednou změní, ale teď k tomu nemám důvod,“ krčila autorka knihy Řešíš/Hřešíš rameny. „Důvody, proč mít děti, mi přijdou divně sobecké, teď je nás tady sedm miliard. Říkám si, co je na mně tak fantastického, abych to musela duplikovat,“ vysvětluje své pozoruhodné myšlenkové pochody, na základě nichž se rozhodla zůstat bezdětnou. Uvědomuje si, že je to dost neobvyklý postoj: „Já si ale kladu otázku, proč bych měla chtít dítě, a moc těch důvodů není. Je to asi stejné, jako proč bych měla chtít kočku…“

Video
Video se připravuje ...

Jsem líná a nechci děti, práskla na sebe Anna Kameníková Mall.tv

Dcera herečky a moderátorky Jitky Asterové (57) ale nevyvrací, že by se někdy v budoucnu přece jenom mohla rozmyslet a nějakou tu ratolest si pořídit. Impulzivními činy je přece Anna Kameníková známá. Před dvěma lety se například nečekaně a hlavně tajně vdala po čtyřměsíční známosti za Jana Kameníka, mladého umělce, který si říká Stouny. Předtím přitom dlouhá léta chodila s přítelem Tomášem a prohlašovala, že je to muž jejího života. Krátce po rozchodu s ním pak randila i s hercem Zdeňkem Piškulou (20), který je dodnes jejím nejlepším kamarádem – a nechyběl ani na veselce, kterou se Kameníkové úspěšně podařilo utajit před médii.

 

VIDEO: V Kalendáři Proměny pro rok 2019 se Anna Kameníková změnila v Rebelku!

Video
Video se připravuje ...

Kalendář Proměny: Linhartová se změnila v Rebelku! 

Fotogalerie
32 fotografií