Už loni v květnu Anna Linhartová prozradila, že po rozchodu s vítězem StarDance Zdeňkem Piškulou si našla nového milence. Čtenář Blesk.cz ji načapal, jak se líbá pod stromem s tmavovlasým Michalem Hruškou (28), hercem z filmu Panic je nanic.

Jenže jak se zdá, ani on nebyl jejím vyvoleným. Vánoce už totiž dcera Jitky Asterové strávila s pohledným mladíkem se strništěm na tváři a teď udělala zásadní životní krok. Ve čtvrtek, kdy v Česku padaly teplotní rekordy, se v naprosté tajnosti za mladého fešáka, kterému se říká Stouny, provdala. Na sociální síti si vzápětí změnila příjmení na Kameníková.

„Čau, já jsem paní,“ oznámila nevěsta na sociální síti, kde zveřejnila foto ze svatby. Kdoví, zda se takovou životní událost nesnažila zatajit i před svou matkou Jitkou Asterovou. Ta totiž na dotaz o vdavkách své dcery reagovala dost podrážděně. „Jsem na masáži,“ odsekla nám a práskla s telefonem.

Veselka proběhla na louce a Aniččiny družičky měly šaty poseté lučním kvítím. Ale hlavně, herečka na svou svatbu pozvala i svého exmilence Zdeňka Piškulu. I on měl na sobě modrou košili s lístky květů. Nechyběla ani herečka známá z Ordinace v růžové zahradě 2 Štěpánka Fingerhautová. Herečce k novomanželskému životu dokonce gratulovala i modelka Eva Herzigová.

Linhartová je známá pařmenka, a tak samozřejmě nechyběla ani rozlučka se svobodou. Její kamarádky se zmalovaly, oblékly outfity jako z počátku 90. let a vyrazili do víru velkoměsta. Anička samozřejmě se závojem na hlavě a s čelenkou s nápisem Budoucí nevěsta. Nechyběl ani podvazek s umělohmotným penisem.

Svatba aní! ❤❤❤ #stounyalinci

Příspěvek sdílený Štěpánka Fingerhutová (@fingee),Čen 1, 2017 v 10:34 PDT

 

VIDEO: Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná

Video
Video se připravuje ...

Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná Adam Balažovič

Fotogalerie
32 fotografií