Moderátorka Televizních novin si na křtu zavzpomínala na seznámení s kluky z kapely. „Nejdřív jsem se díky Tvoje tvář má známý hlas seznámila s Honzou. Ten mi slíbil, že si zahraju v klipu jejich kapely. Já tomu nejdřív nevěřila. Říkala jsem si, že takových slibů bylo spousty. Kluci to ale dodrželi a vznikl se mnou Stalker,“ vypráví hrdě.

Lucie je stěžejní postavou celého klipu. Ukazuje svůj každodenní život a členové kapely ji na každém kroku sledují. Proto ji můžeme například spatřit v těsném oblečku s hlubokým výstřihem při tréninku v jedné z nejluxusnějších posiloven v Praze. Na konci klipu má pak dokonce kytarista tetování s její podobiznou.

Samotné pokřtění klipu proběhlo opravdu netradičně pomocí stříkačky nesoucí na sobě název Botox. „Já na botoxu nikdy nebyla, tak mi budete muset prozradit kluci, jak se to dělá,“ pronesla Borhyová a obtočila své ruce kolem Jana Kopečného, který ji už ze začátku přivítal letmým polibkem. „Takhle jsem si to teda nepředstavovala! Jsem celá postříkaná, červená a mně to přitom ani trochu nevystříklo,“ pronesla vtipně po pokřtění.

Na akci dorazil i Pepa Vojtek (53), který původně kmotr být nechtěl. „Nejdřív nám řekl, že popovým salátům nekřtí,“ pobaveně vykládá Jan. „Musel jsem se přidat. Na nás chodí samí chlapi, a tady je to samá holka,“ vtipkuje Vojtek.

VIDEO: Svolná Lucie Borhyová: Koho na sebe nechala sáhnout?

Video
Video se připravuje ...

Svolná Lucie Borhyová: Koho na sebe nechala sáhnout? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
44 fotografií