Je mi moc líto, co se Jirkovi děje, v žádném případě mu to nepřeju. Přeju mu, aby se uzdravil, a chtěla jsem mu i napsat, aby se z toho dostal, ale to jsem nevěděla, že se to onemocnění projeví podruhé," řekla Sedmičce herečka.

Myslím si, že kdyby to opravdu zvládl, přestal pít a začal cvičit, tak je to chlap, který by se mohl dát do kupy," míní Kuklová. „Přála bych mu uzdravení především kvůli té maličké, kterou má, a kvůli jeho rodině, protože má fakt úžasnou rodinu."

Nemyslela tím ale jen Jiřího současnou manželku Andreu (30), s níž se ale rozvádí, a jejich dcerku Aničku (5). „Maminku, tátu i ségru, neteře. Takže bych moc chtěla, aby oni byli šťastní, protože dost myslím na to, co musí prožívat jeho máma, a je mi to pochopitelně líto," doplnila pro Sedmičku Michaela.

Ta s hercem prožila třináct let. Bohužel jeho nezodpovědnost přivedla Míšu do velkých potíží. Po rozvodu na ni spadla část jeho dluhů.  Roky života věnovala herečka úsilí, aby přesvědčila soud, že o jeho problémech a dluzích nevěděla. Kvůli velkohubým řečem, plánům, které mnohdy nedávaly smysl, a slibům, přišla herečka málem o dům svých rodičů a její rodinu přivedl téměř na mizinu.

VIDEO: Pomeje se začal léčit, ale... Je to hovado a nezodpovědný pacient, říká mecenáš Pásek

Video
Video se připravuje ...

Pomeje se začal léčit, ale... Je to hovado a nezodpovědný pacient, říká mecenáš Pásek Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií