Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity u vánočního stromku: Bučková s bříškem, Něrgešová přežívá díky vínu!

/
  • Celebrity u vánočního stromku: Bučková s těhotenským bříškem, Něrgešová přežívá díky vínu!
    25. prosince 2018 ● 17:33

    Někdo s partnerem a dětmi, jiný obklopen příbuznými. Většina celebrit ale ctí vánoční tradice, a tak se pochlubila svými vánočními stromečky. Jak trávily Vánoce české hvězdy?

     

  • 1.

    Agáta Prachařová (33)

    „Také hezké a klidné Vánoce. Lásku všem,“ napsala na sociální síť Agáta a ukázala svou rodinku v celé kráse, nejen manžela Jakuba Prachaře (35), ale i syna Kryšpína (7) a dcerku Miu (1). Té ovšem jako obvykle zakrývala obličej a hned tušila, že se to některým rýpalům nebude líbit. „Komentáře, proč ji neukážu, si můžete rovnou odpustit. Spíš ještě proč nemá čepici,“ vtipkovala u snímku z vánočních trhů. Později připojila i snímek od stromečku, ovšem jen s dětmi. Prachař, který asi stál za objektivem, chybí.

    Agáta Prachařová s Jakubem Prachařem a dětmi na Vánoce
    Autor: Instagram

  • 2.

    Peter Pecha (29)

    Zatím bez potomků, ale také s láskou. Tak slavil svátky muzikálový zpěvák Peter Pecha. „Doma, po půlnoční... klid, láska, pohoda... to jsou naše Vánoce," chlubil se snímkem se snoubenkou Kateřinou Sedlákovou, představitelkou Dory v rodinné show Tři oříšky pro Popelku. Ukázali také svůj vánoční stromek, ovšem jen na černobílé fotce.

    Peter Pecha s Kateřinou Sedlákovou na Vánoce
    Autor: Instagram

  • 3.

    Monika Absolonová (42)

    Vánoční svátky vždy prožívá také představitelka Kleopatry či Evity. Oslavila je tedy nejen s partnerem Tomášem Hornou (38) a jejich synky Tadeášem (3) a maličkým Matoušem, který přišel na svět letos 10. listopadu, ale i s dalšími příbuznými. „Krásné svátky všem," popřála Absolonová příznivcům.

    Monika Absolonová s rodinou na Vánoce
    Autor: Instagram

  • 4.

    Tomáš Klus (32)

    Vánoce se zřejmě vydařily i v rodině známého zpěváka a trojnásobného otce Kluse. „Ježíšek je laskav. Mám, co jsem chtěl. Triko, čepici, Tatíčka Masaryka, lampičku na čtení a hlavně holku, co je láska,“ vzdal Klus poklonu své manželce Tamaře (30).

    Tomáš Klus s Tamarou Klusovou na Vánoce
    Autor: Instagram

  • 5.

    Hana Mašlíková Reinders (36)

    Svátky ve znamení rodinné idylky. Tak to vypadalo u někdejší moderátorky Snídaně s Novou. „Přejeme vám všem, abyste se měli rádi, byli na sebe hodní, obdarovávali se, sdíleli dobré i špatné, a to nejen ve vánoční čas, ale po celý rok,“ přála Mašlíková na Instagramu u fotky, na níž pózují s manželem Andrém Reindersem (37) a synem Andreaskem (1,5).

    Právě kvůli němu se tentokrát rozhodli slavit trochu jinak než normálně. „Každý rok jsme měli velký stromek, ale letos kvůli bezpečnosti Andreaska jsem koupila raději jen malý stromeček v květináči. Sice se pod něj nevejdou dárky, ale neopadává, dům provoní jako ten velký a po svátcích ho nevyhodíme, ale půjde pěkně na zahradu.“

    Hana Mašlíková Reinders a André Reinders se synem na Vánoce
    Autor: Instagram

  • 6.

    Pavol Habera (56)

    Snímek jako z vánoční pohlednice pak na Instagram umístil také zpěvák Habera s partnerkou Danielou Peštovou (48). Dvojice spolu stojí u stromečku, ovšem ne doma, ale na Staroměstském náměstí. „Pěkné Vánoce všem!“ popřál porotce SuperStar.

    Pavol Habera a Daniela Peštová na Vánoce
    Autor: Instagram

  • 7.

    Eliška Bučková (29)

    Sama na Vánoce rozhodně nebyla ani Ćeská Miss 2008, i když má za sebou letos rozchod s rybářem Jakubem Vágnerem (37). Odjela totiž za rodinou do Strážnice na Moravě. „Taková ta klasická rodinná fotka u stromečku,“ smála se početnému klanu a vtipkovala, že jsou jako Hujerovi ze slavné komedie Marečku, podejte mi pero! Navíc příští rok jich bude ještě o jednoho víc, jelikož Eliščina sestra je těhotná. Bučková jí proto hladila bříško a jistě by si přála, aby se podobně poštěstilo i jí.

    Eliška Bučková s rodinou na Vánoce
    Autor: Instagram
    Eliška Bučková na Vánoce s těhotnou sestrou
    Autor: Instagram

  • 8.

    Laďka Něrgešová (42)

    Rozsvíceným stromkem se pochlubila i moderátorka Něrgešová, která má za sebou krach manželství s novinářem Jaroslavem Pleslem (45). Dělala ale vše pro to, aby změnu jejich potomci Adam (9) a Meda (2) nepocítili. „Děti mají ježíškovou horečku. Ale Ježíšek jde teprve teď balit. Krásné a klidné Vánoce vám přeji,“ napsala Laďka a dodala, jak letos Vánoce vyřešila: „Litr červenýho a tuna balícího papíru to jistí!“

    Vánoční stromek Laďky Něrgešové
    Autor: Instagram
    Fotogalerie
    13 fotografií

    Fotogalerie
    13 fotografií
     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

illenne: Většina fotografií jsou pěkné, pohoda, sváteční nálada. Krásná rodinná fortografie Moniky Absolonové a dalších. Ovšem fotografie Agáty a jejich dětí, neskutečné . Holčičku otočí zády, Kryšpín se šklebí. To neumí malému školákovi vysvětlit, jak se má chovat při focení. To bude tu malou skrývat do dospělosti . Jednou to bude malé Mie moc líto, že na fotografiích jsou vidět její záda a ne obličej. Agáta myslím si, že je dobrou mámou, ale tohle vážně přehání , tohle prostě maminky nedělají.

(26. 12. 2018 09:17)

zacoaproc: Jen uchylaky a ty vyfocené opice

(26. 12. 2018 06:05)

1pravda1: Agáta přece zakrývá malé obličej, aby nikdo nepoznal, jestli je vůbec na Prachaře podobná, známe ten příběh o nevěře těsně před otěhotněním.

(25. 12. 2018 22:58)

nika70: Jsou ty holky nějaký přičmoudlý...

(25. 12. 2018 20:32)

dragomira: Skutečně si myslíte že tento odpad někoho zajímá?

(25. 12. 2018 19:33)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy