Praha se pozná podle zácpy," začala ve svém videoblogu Pazderková, která je původem z Uherského Hradiště. Hlasem „blbé blondýny" pak pokračovala: A já přijela z Brna, to se pozná podle toho, že z něj vede do Prahy D1 a na té je chumelenice."

Nepříjemná událost ji na cestě zastihla naprosto nepřipravenou. Bývalá porotkyně a soutěžící show Tvoje tvář má známý hlas tak musela řešit jeden velký problém. Jak to vyřešit s potřebou. 

Že jsem blbá se pozná podle toho, že jsem se opět nezastavila na benzínce, abych se vyčůrala. Takže teď stojím v zácpě a chce se mi co? ... Přesně tak," prozradila na sebe rozladěná Pazderková. Pro příště už bude vědět, že se musí, speciálně v takovém marasu, před cestou lépe připravit.

Po příjezdu do hlavního města už to vypadalo, že bude brzo doma, jenže Praha pro ni měla další „milé" překvapení. Tak jsem z zácpy vyjela. Byla jsem z toho smutná, ale naštěstí jsem přijela hned do další," vtipně popsala své řidičské trápení. Za normálních okolností bychom herečku museli pokárat, že mobilní telefon za volant nepatří, ale v této situaci od nás dostává omluvenku.

VIDEO: Iva Pazderková jako Pink

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Pink archiv TV Nova

Fotogalerie
48 fotografií