Před pár dny se proslýchalo, že mladíček známý z poslední řady SuperStar ruší koncerty kvůli zdravotním problémům. Vrabci na střeše si dokonce cvrlikali cosi o tom, že možná nejde ani tak o jeho tělesné zdraví, jako spíše to psychické.

Jeho pohnutí mysli totiž přišlo záhy poté, co jeho láska Katarína na Instagram napsala následující slova. „Vím, že to, co chci, je někdy nad moje síly, ale ten, kdo mi dal touhu, dá mi také sílu udělat nemožné.“ Těžko říct, zda tím chtěla nějak naznačit rozchod, nebo naopak touhu zůstat po mladíkově boku. Ovšem přišel další zvrat, když Borkovec nakonec přece jen vystoupil.

Na sociální síti se pak pochlubil fotkou, na níž stojí na jevišti před mikrofonem, zpívá a hraje přitom na kytaru. „Každý koncert je pro tebe!“ připsal ke snímku a označil v příspěvku právě půvabnou Slovenku.

Ta se nenechala dlouho prosit a přispěchala mu s odpovědí: „Děkuji… Hudba je zázrak a já věřím, že si v té chvíli, když zpíváš a hraješ, léčitelem i své duše.“ A ani její tajemný vzkaz nezůstal bez odezvy. „Pořád jsi v mé hlavě,“ odepsal Knechtové Petr anglicky.

Podivná konverzace tak opět vyvolala dohady, co se asi mezi těmito dvěma umělci vlastně děje. Jedná se o nějaké zašifrované vyznání lásky, nebo se spíše páreček už podruhé rozešel, a zatímco zpěvák na svou o téměř dvacet let starší expartnerku stále myslí, ona ho jen podporuje v kariéře a přeje mu, aby se nehroutil a po rozchodu vyléčil svou duši pomocí muziky.

VIDEO: Ostatně už poprvé mladší exmilenec Kataríny Knechtové rozchod nenesl moc snadno...

Video
Video se připravuje ...

O 19 let mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
54 fotografií