Stanislav Dvořák byl ještě v říjnu v Kanadě, kde připravoval film Limbo. Ale před několika dny se náhle vrátil do Česka. „Bylo to kvůli penězům. Rozhádal se s Františkem Vondráčkem (příbuzný Lucky a její velký veřejný zastánce, pozn. red.) a Martinou Adamcovou. A asi ho naštvala i Lucie, protože měl hrozit, že pokud se s ním nevyrovnají, zveřejní něco, co by se jí opravdu vůbec nelíbilo,“ píše server extra.cz, kterému to měl říct zdroj z okolí Dvořáka.

„Vůbec nevím, co vám mám na to říci. Tak Perfect Kíss, skončil, jak skončil, ale dluhy Martiny Adamcové s naší firmou nesouvisí," říká Standa. „A už dostaňte tu Lucku zpátky domů. Vždyť ty děti musí být taky s tátou,“ řekl extra.cz producent. Zpěvačka totiž nedávno prohlásila, že synové ji prosí, aby se nevraceli do Česka, protože v Kanadě mají kamarády.

Lucie je komplikovaná bytost, co víc na to mám říct?“ dodal rezignovaně její bývalý nejlepší kamarád.

A tak Vondráčková s kluky dál zůstává v Montrealu, zatímco její stále manžel, hokejista Tomáš Plekanec je už několik týdnů doma a začíná hrát za kladenský tým, jehož majitelem je Jaromír Jágr.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií