Bývalá politička Jana Bobošíková má s moderováním četné zkušenosti, před lety uváděla v České televizi publicistický pořad 21, na Nově tři roky moderovala debatu Sedmička. Jednu dobu byla dokonce šéfkou zpravodajství ČT. Nyní se před televizní kamery chystá v rámci internetového formátu a to v televizi vlastněné publicistou Lubošem Xaverem Veselým (49).

„Chtěli jsme rozšířit tým! Paní Bobošíková má zcela odlišný styl moderace než já,“ řekl k tomu pro Blesk Xaver Veselý. „Chceme divákům nabídnout srozumitelnou diskusi o vážných věcech. Pro mě je Jana Bobošíková zárukou profesionality a vidím u ní odbornost, nadhled a lidskou zkušenost. Od pořadu si hodně slibujeme,“ dodal. 

Prvním hostem v novém pořadu Jany Bobošíkové nebude nikdo jiný než kontroverzní poslanec za ODS Václav Klaus ml. (49). „Neexistuje nic, na co bych se nezeptala,“ zdůraznila před svou (další) televizní premiérou bývalá politička. Zdá se, že žádné téma pro ni není tabu, a tyto diskuze s významnými politickými představiteli by mohly být vskutku zajímavé…

 

Fotogalerie
14 fotografií