Brunetka už asi neví, čím by překvapila. Na svém Instagramu totiž nyní zveřejnila dva lechtivé snímky, na nichž je zachycena nahoře bez. Její přednosti zakrývají pouze chytře umístěné sluneční brýle.

„Léto nám pomalu končí, tak jsem vymyslela takovou blbinu. Zkuste s partnerem nebo kamarádkou vyfotit podobnou fotku, dát si ji do Stories s hastagem #prsazabryle a označit mě,“ navrhla svým příznivcům Decastelo zvláštní hru.

„Ty nejpovedenější repostnu ve svých Stories a uveřejním na svém profilu. Ta, která získá nejvíce hlasů, dostane balíček plný kosmetiky!“ slíbila nadšeně herečka a moderátorka, které se ve zprávách začaly okamžitě hromadit další fotky ňader nejrůznějších velikostí.

Do poměrně bizarní soutěže se ale nezapojily jen dámy, jak by se možná dalo předpokládat. Svou troškou do mlýna již přispěli i někteří pánové. A tak se má Eva zřejmě ještě opravdu na co těšit.

Zatímco pro většinu lidí by to byla spíše noční můra, kdy by jim denně chodily desítky snímků určitých partií lidského těla, ona z toho má očividně spíše legraci. Snad se ale někdo nesplete a nevyfotí nějakou jinou část těla...

VIDEO: Co na sebe Eva prozradila? „Nejsem tak blbá, jak vypadám!"

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Nejsem tak blbá, jak vypadám Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
59 fotografií