Než se letos Decastelo vydala na dovolenou k moři, s hrůzou zjistila, že se vejde už jen do plavek, které nosila v těhotenství. Za rok přibrala deset kilogramů, jelikož miluje dobré jídlo, ale cvičení ji nebaví.

Rozhodla se s tím ale něco udělat. „Jíst jinak. Takže pokud máte cvičení, recepty, prostě cokoli, co mi může pomoci v cestě za lepší Evou, sem s tím," dušovala se na Instagramu a opravdu šla do sebe. Vděčí za to prý hlavně trenérce, která s ní pracuje, ale údajně také kolegyni a kamarádce Báře Mottlové (32), která ji do hubnutí takzvaně »dokopala«.

Už teď sklízí dvojnásobná maminka za silnou vůli první ovoce. „Na začátku léta jsem vážila 58,5 kilo. Je čas se podívat, kolik teď," vysvětlila na sociální síti a stoupla si na váhu. Ta ukázala 54 kilo a brunetka neskrývala svou radost. Teď ještě, aby neusnula na vavřínech a pokračovala tak i dál.

I když jeji fanoušci mají za to, že jí to sluší i s přebytečnými kily. Ostatně Eva nepotřebuje hubnout ani kvůli chlapům, už devět let je šťastně vdaná za spisovatele René Decastela (45). Právě v těchto dnech oslavují výročí od svatby.

VIDEO: Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Po narození dětí žiju ve strachu! Syn má stejnou nemoc, co já Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií