„Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy,“ tvrdí tenistka v prohlášení, které zveřejnila na sociální síti před třemi dny.

Přitom ještě minulé pondělí si Kraus odemknul dveře jejího bytu na Letné a podle fotoreportérů Blesku tam spolu strávili minimálně 30 minut. Pravda, hned jak se rozloučili, žhavila dráty a po telefonu s někým dlouze hovořila. Nakonec z bytu odešla stejným směrem jako její přítel, v té době údajně už bývalý.

Fotogalerie: Milostné hrátky tenistky Strýcové s…
95 fotografií

Jak Blesk už informoval, o 24 hodin později parkovala před vilou na pražských Malvazinkách, kde vášnivě líbala potetovaného šéfredaktora módního magazínu.

Do příběhu dvouměsíční odluky Krause a Strýcové nezapadá ani to, že zpěvák ještě na začátku července nikomu jejich vztah nevymlouval. Když ho na filmovém festivalu v Karlových Varech zpovídal moderátor Libor Bouček (37) a uvedl ho coby partnera Barbory Strýcové, Kraus při jeho slovech nehnul ani brvou, a dokonce naznačil, že Báře na dálku fandí.

„Jsem tady, protože nejsem s Bárou na Wimbledonu, vzal si teda její potítko, ale já nejsem takový ten, co sem jezdí každý rok,“ vysvětlil bezelstně. „Rozdělil jsem si Báru na dvě ženy, jedna je ta gladiátorka, ta sprosťanda, druhá je moje malá Bára, jako v šatičkách, rozesmátá,“ rozplýval se a prozradil, že občas je pro něj těžké pochopit, jak moc je Bára po práci unavená a nemá na nic náladu.

VIDEO: David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod! Souviselo to s rozchodem?

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o opilecké jízdě a močení na ulici: Měl jsem k tomu důvod! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
85 fotografií